x
Vse kategorije
Anesi Silhouette Firm & Tone krema, 250 ali 500 mL
Anesi Silhouette Firm & Tone krema, 250 ali 500 mL
Oceni izdelek in zasluži

Anesi Silhouette Firm & Tone krema, 250 ali 500 mL

Proizvajalec: Anesi
Anesi Firm & Tone Cream z inovativno formulo dveh sestavin poskrbi za nepravilnosti na vaši koži.
Cena: 49,90 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka

Ocene in mnenja

Opis

Anesi Firm & Tone Cream z inovativno formulo dveh sestavin poskrbi za nepravilnosti na vaši koži.

Lastnosti kreme Firm & Tone

  • dvojno delovanje
  • učvrsti in tonizira
  • vsebuje karitejevo maslo
  • ciljano delovanje

Delovanje Firm & Tone Cream Anesi

Krema Firm & Tone je učvrstitvena krema za telo. Z edinstveno inovativno formulo deluje na mestu nanosa, da odpravi tisto, česar si na koži res ne želite.

V kremi sta združeni dve komplementarni aktivni sestavini. Prva sestoji iz karitejevega masla, avokada in benonita, ter zagotavlja, da se vaša koža učvrsti in je na otip bolj gladka. Ob tem pa tudi zmanjša vidnost pomarančne kože oziroma celulit. Karitejevo maslo je izredno hranljivo, saj gre za maščobo, ki je iztisnjena iz plodov, ki rastejo na karite drevesih v Afriki. Maslo je bogato z maščobnimi kislinami in vitamini, ki učinkovito delujejo na kožo. Ker je karitejevo maslo izredno hranljivo ima krema Firm & Tone res odlične učinke na kožo. Negovana in nahranjena koža, ki je hkrati tudi dobro navlažena, je veliko bolj napeta in prožna. Celostni izgled kože se izboljša in tako deluje bolj mladostno.

Druga aktivna sestavina vsebuje flavonoide in peptide. Ciljano deluje na strije in prispeva k regeneraciji kože. Strije bodo postopoma postale manj vidne. Vaša koža pa bo veliko bolj čvrsta.

Uporaba kreme Firm & Tone

Kremo nanesite na telo le ko je koža čista in osušena. Na mestu nanosa vtirajte, da se krema dobro vpije in prične delovati.

Priloge

Ali ste vedeli

Dajmo življenju smisel

V naslednji raziskavi je moralo 100 študentov rešiti težke matematične naloge in voditi predavanja. V splošnem so se vsi odzvali enako: vsem je narasel krvni tlak. Pri natančnem opazovanju pa so raziskovalci ugotovili odločilne razlike: pri tistih, ki so bili socialno aktivni, so imeli veliko prijateljev in se z njimi tudi dobro razumeli, je srce začelo biti hitreje, pri socialno izoliranih pa je nastalo samo zoženje žil. Vrednosti sodijo k dvema različnima odzivoma, s katerima organizem odgovori na stres: aktivni odziv, ki telo mobilizira za boj ali pobeg, in pasivni odziv, ki telo »zamrzne«, Za telo je to velika razlika; medtem ko je kratkotrajni in aktivirajoči stres zdrava reakcija, »zamrznjena« napetost čez čas povzroči poškodbe žil in bolezni srca ter krvnega ožilja.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.