Anesi LipoAminocel krema proti celulitu

S toplotno aktivno formulo za učinkovito odstranjevanje celulita in obsega.
10784 10784

Ocene in mnenja

Opis

s toplotno aktivno formulo za učinkovito odstranjevanje celulita in obsega, ki je obogatena s kofeinskimi liposomi, guarano, l-karnitinom, izvlečki bršljana in retinolom
 
Široka paleta posebej učinkovitih in privlačnih izdelkov kozmetične linije za nego telesa ANESI, ki je osnovana na rastlinskih učinkovinah, proizvedena pa z najnovejšo tehnologijo in pod skrbnim nadzorom lastnih laboratorijev, nudi doseganje optimalnih rezultatov, to je lepote telesa in zadoščenja čutov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Dajmo življenju smisel

Osamljenost povzroči telesno oslabelost Medtem so znanstveniki že dokazali, da pomanjkljiva socialna aktivnost in notranja zaprtost pri odnosu z drugimi ljudmi ne škodujeta le duhu, ampak imata tudi merljiv vpliv na imunski sistem, srce in ožilje. Zato so ameriške študente vprašali, kako osamljeni se počutijo v svojem okolju. Pri tem se je pokazalo, da so imeli študentje z velikim krogom prijateljev nižje vrednosti znanilcev vnetja interleukina6 v krvi in so se veliko bolje odzvali na cepljenje proti gripi kot njihovi osamljeni kolegi. Pri študentih, ki so se počutili najbolj osamljene, pa se je pojavil do 16 odstotkov slabši odziv protiteles na cepivo.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Anesi Anesi
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja