Anesi maslena maska, 500 mL

<p>Odma&scaron;i pore in revitalizira kožo.</p>

Odmaši pore in revitalizira kožo.

10789 10789

Ocene in mnenja

Opis

maslena maska za limfno drenažo in/ali hujšanje; odmaši pore in revitalizira kožo; aktivne učinkovine: remoduline, actisculp, kakavovo maslo, karitejevo maslo in mango; nanaša se mlačna v debelem sloju z gibi za limfno drenažo
 
Široka paleta posebej učinkovitih in privlačnih izdelkov kozmetične linije za nego telesa ANESI, ki je osnovana na rastlinskih učinkovinah, proizvedena pa z najnovejšo tehnologijo in pod skrbnim nadzorom lastnih laboratorijev, nudi doseganje optimalnih rezultatov, to je lepote telesa in zadoščenja čutov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Dajmo življenju smisel

V kalifornijski raziskavi se je  pokazalo, da ljudje, ki so socialno aktivni v društvih in organizacijah, s tem pridobijo skoraj toliko, kot bi lahko pridobili z dosledno opustitvijo nikotina. Odločilno za zdravilni učinek socialnega življenja torej ni le redni stik z drugimi, ampak tudi njegovo oblikovanje. Kdor druge srečuje z dobrim namenom in ustrežljivost jo, ima od tega več koristi in manj stresa. Prav tako gotovo, kot so pokazale raziskave, poveča agresivno, v svojo korist usmerjeno delovanje nevarnost, da se bodo pojavile bolezni srca in krvnega ožilja; to vodi do pogostejših infekcij.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Anesi Anesi
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede