Anesi oljni koktajl za čvrstost, 150 mL

Potrebna za terapijo in aktivno masažo pri učvrstitvi telesa. Potrebna za terapijo in aktivno masažo pri učvrstitvi telesa.
10792 10792

Ocene in mnenja

Opis

mešanica eteričnih olj (ylan-ylang, majaron, zelena mandarina, avokado, breskev, grozdne pečke, pšenični kalčki, makadamija), ki so potrebna za terapijo in aktivno masažo pri učvrstitvi telesa

Široka paleta posebej učinkovitih in privlačnih izdelkov kozmetične linije za nego telesa ANESI, ki je osnovana na rastlinskih učinkovinah, proizvedena pa z najnovejšo tehnologijo in pod skrbnim nadzorom lastnih laboratorijev, nudi doseganje optimalnih rezultatov, to je lepote telesa in zadoščenja čutov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Dajmo življenju smislu

V kalifornijski raziskavi se je tudi pokazalo, da ljudje, ki so socialno aktivni v društvih in organizacijah, s tem pridobijo skoraj toliko, kot bi lahko pridobili z dosledno opustitvijo nikotina. Odločilno za zdravilni učinek socialnega življenja torej ni le redni stik z drugimi, ampak tudi njegovo oblikovanje. Kdor druge srečuje z dobrim namenom in ustrežljivost jo, ima od tega več koristi in manj stresa. Prav tako gotovo, kot so pokazale raziskave, poveča agresivno, v svojo korist usmerjeno delovanje nevarnost, da se bodo pojavile bolezni srca in krvnega ožilja; to vodi do pogostejših infekcij.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Anesi Anesi
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja