Anesi parafango, 3000 g

Blato za shujševalne tratmaje, za oblikovanje telesa in napetost kože. Blato za shujševalne tratmaje, za oblikovanje telesa in napetost kože.
2022-01-23 53,19 €
591858 10794
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

blato za shujševalne tratmaje, za oblikovanje telesa in napetost kože; izhaja iz francoske Bretanije; odlikuje ga velika količina morskih mineralov in parafin, ki zagotavlja konstantno in dolgotrajno toploto; obloga se zelo enostavno odstrani, folijski ovoj prerežete z rezilom in odluščite s kože

Široka paleta posebej učinkovitih in privlačnih izdelkov kozmetične linije za nego telesa ANESI, ki je osnovana na rastlinskih učinkovinah, proizvedena pa z najnovejšo tehnologijo in pod skrbnim nadzorom lastnih laboratorijev, nudi doseganje optimalnih rezultatov, to je lepote telesa in zadoščenja čutov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Dajmo življenju smisel

Altruistična zaposlitev odtegne pozornost od lastnih težav, ohranja aktivnost in daje smisel življenju. Pomaga pri odpravljanju agresije, negativnih občutkov in stresa ter ne pusti, da se do zdravja škodljivi občutki sploh pojavijo. Poveča tudi občutek samoučinkovitosti, osebne pomembnosti in zavesti, da imamo življenje v trdnih rokah. Na kratko rečeno; če stojimo drugim ob strani, nas to osrečuje.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Anesi Anesi
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja