Anesi Sensory Body Exfoliant, 220 mL

Anesi Sensory Body Exfoliant je kislinski piling za telo, ki izboljša učinkovanje posebnih tretmajev za kožo. Anesi Sensory Body Exfoliant je kislinski piling za telo, ki izboljša učinkovanje posebnih tretmajev za kožo.
472204 10782

Ocene in mnenja

Opis

Anesi Sensory Body Exfoliant je kislinski piling za telo, ki izboljša učinkovanje posebnih tretmajev za kožo.

Zakaj uporabiti Sensory Body Exfoliant?

  • dobro očisti kožo
  • deluje regeneratvino
  • izboljša učinkovanje posebnih tretmajev

Delovanje Sensory Body Exfoliant Anesi

Čista koža je temelj dobre higiene. Rituali oskrbe kože, tako na telesu kot obrazu, se pričenjajo prav s kvalitetnim čiščenjem. Dobro očiščena koža ima boljše možnosti, da vpije vse kar ji ponudimo z negovalnimi izdelki. Čista koža pa je izredno pomembna tudi takrat, ko želimo kožo nagraditi s posebnimi tretmaji.

Njihovo učinkovanje je prav zaradi slabo očiščene kože običajno slabše. Učinki, ki jih obljubljajo proizvajalci so vidni tedne kasneje, ker koža ne mora vpiti vseh pozitivnih lastnosti izdelkov. Anesi v svojo linijo Silhouette zato dodaja posebni kislinski piling za telo.

Kislinski piling Sensory Body Exfoliant učinkovito a nežno očisti kožo. Na nikakršen način ne posega v stanje kože, je ne draži in ne sproža neprijetnih reakcij in občutji. Na blagodejen način očisti kožo pri čemer deluje tudi regenerativno na zunanje plasti povrhnjice. Tako dobro očiščena in regenerirana koža je pripravljena na posebne tretmaje.

Za odlično delovanje poskrbi skupek treh aktivnih sestavin. Mlečna kislina prispeva k boljšemu čistilnemu učinku Sensory Body Exfoliant. Ima blag piling učinek, ki pa ne povzroča draženja kože. Glikolna kislina, ki je pridobljena iz sladkornega trsa ima prijeten vlažilni učinek na kožo, ki se meša s keratolitičnim učinkom. Prisoten L-arginin pa poskrbi za obnovitev lepega in svežega videza vaše kože.

Uporaba

/

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Dajmo življenju smisel

Raziskovalci s harvardske univerze so dokazali, da krog prijateljev, v katerem se dobro počutite, ohranja mladost skoraj tako kot redna športna aktivnost, osamljenost pa skrajša življenje povprečno za od štiri do pet let.

Človek je že od rojstva socialno bitje in je odvisen od stika in interakcije z drugimi.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Anesi Anesi
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja