Anesi Silhouette grelec za Silhouette Resiclay, 1 kos

Anesi grelec za Silhouette Resiclay je namenjen toplotni maski z morsko glino. Anesi grelec za Silhouette Resiclay je namenjen toplotni maski z morsko glino.
933911 10795
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Anesi grelec za Silhouette Resiclay je namenjen toplotni maski z morsko glino.

Prednosti in lastnosti grelca

  • namenjen prav Anesi toplotni maski
  • dobro segreje toplotno masko
  • obvezen za uporabo za učinkovitost toplotne maske

Delovanje Silhouette Resiclay grelnika Anesi

Učinkovitost toplotne maske Silhouette Resiclay znamke Anesi je odvisna od dosežene toplote. Če maska ni pravilno in dobro segreta, so njeni učinki občutno slabši. Toplotno masko z drugimi grelci ne segrejemo tako dobro, saj niso prilagojeni potrebam toplotne maske Silhouette Resiclay Anesei.

Prav zato je Anesei grelnik posebno zasnovan za segrevanje maske. Tako bo toplotna maska Silhouette Resiclay segreta na optimalno temperaturo. Uporaba maske bo preprostejša, saj bo dlje časa obdržala pravo temperaturo za uporabo.

Ko je toplotna maska pravilno in dobro segreta, se izboljša absorpcija aktivnih učinkovin. Odpadne snovi se hitreje izločajo, saj s pravo temperaturo maske dosežemo pravi savna učinek. Če je maska optimalne temperature, ob nanosu naredi tudi prijetno sproščujoč efekt in nas revitalizira, da se bolje počutimo.

Uporaba grelnika

Pred uporabo dobro preberite navodila in jim do potankosti sledite. Uporabljajte samo za segrevanje toplotne maske Silhouette Resiclay.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Dajmo življenju smisel

Raziskovalci so dokazali, da vsako dobro delo povzroči sprostitevendorfina v možganih. Zanimivo pa je, da je bila količina teh osrečujočih snovi večja, če je bilo dobro delo storjeno za ljudi zunaj ožjega prijateljskega in družinskega kroga. 90 odstotkov vprašanih, večinoma so bili to prostovoljni pomočniki v socialnih ustanovah in združenjih, je po takšnem delu občutilo daljšo fazo notranjega miru.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Anesi Anesi
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov