Anesi Silhouette Resiclay, 4500 g

Anesi Silhouette Resiclay je edinstvena maska z morsko glino za vaše telo. Anesi Silhouette Resiclay je edinstvena maska z morsko glino za vaše telo.
591858 10794
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Anesi Silhouette Resiclay je edinstvena maska z morsko glino za vaše telo.

Prednosti in lastnosti Silhouette Resiclay

  • maska za telo
  • deluje kot obloga
  • toplotni učinek
  • vsebuje morsko glino
  • izvedba tretmaja brez uporabe vode

Delovanje Silhouette Resiclay Anesi

Ob redni uporabi izdelkov za učvrstitev in oblikovanje telesa, vaša koža potrebuje tudi bogatejše, dragocenejše in učinkovitejše tretmaje.

Anesi Silhouette Resiclay je edinstvena biomolekularna toplotna maska. Nova formulacija, ki deluje zelo revolucionarno, saj ima termoplastične lastnosti. S svojo visoko okluzivno močjo celostno deluje na kožo. Vpliva predvsem na sposobnost kože, da absorbira vse pozitivne učinke izdelkov, ki jih nanesete in njihovih aktivnih sestavin. Posredno vpliva tudi na toksine v telesu, s čimer še dodatno učinkuje ob nanosu.

Ob nanosu, Silhouette Resiclay ustvari učinek savne. Ker ima maska toplotni učinek, ob nanosu povzroči notranje potenje. Na zelo preprost in naraven način se pričnejo odpirati pore na koži. Tudi koža se postopoma omehča in je po tretmaju izredno prijetna na otip. Odlično se poda k vsem aktivnostim, ki jih izvajate za odpravljanje celulita, zmanjšanje volumna in celostno boljše počutje telesa in stanje kože.

Pri delovanju maske za telo Anesi Silhouette Resiclay sodelujejo številne aktivne učinkovine. Morska glina iz Sredozemlja ima zelo visoko vsebnost mineralov. Pozitivno učinkuje na povrhnjico kože.

Dodani parafin prispeva k boljši absorpciji aktivnih učinkovin. Blagodejno deluje na kožo in jo celostno pomiri. Borova smola poskrbi za zadrževanje toplote med učinkovanjem maske.  Zdravilno mineralno olje pomirja kožo.

Prisoten je tudi naraven čebelji vosek, ki deluje kot naravni vlažilec. Maski doda izjemno prijetno teksturo in izboljša njeno konsistenco. Biomolekularni termoplastik v maski ustvari homogen film, poveča grelni učinek in zadrževanje toplote in poveže vse aktivne učinkovine. Beta karoten na kožo deluje s svojim antioksidativnim učinkom in prispeva k boljšemu videzu kože.

Uporaba

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Dajmo življenju smisel

Altruistična zaposlitev odtegne pozornost od lastnih težav, ohranja aktivnost in daje smisel življenju. Pomaga pri odpravljanju agresije, negativnih občutkov in stresa ter ne pusti, da se do zdravja škodljivi občutki sploh pojavijo. Poveča tudi občutek samoučinkovitosti, osebne pomembnosti in zavesti, da imamo življenje v trdnih rokah. Na kratko rečeno; če stojimo drugim ob strani, nas to osrečuje.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Anesi Anesi
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja