Anesi Silhouette Slim Cell Concentrate, 3x25 mL
Anesi Silhouette Slim Cell Concentrate, 3x25 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Anesi Silhouette Slim Cell Concentrate, 3x25 mL

Proizvajalec: Anesi
Anesi Slim Cell Concentrate je proticelulitni koncentrat s toplotnim učinkom, ki ga preprosto nanesete saj gre za roll-on.
Cena: 32,99 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Namenodprava celulita
Težavacelulit
Tip izdelkaroll on

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Anesi Slim Cell Concentrate je proticelulitni koncentrat s toplotnim učinkom, ki ga preprosto nanesete saj gre za roll-on.

Prednosti in lastnosti anticelulitnega tretmaja

  • preprosto za uporabo
  • nanos z roll-on sistemom
  • toplotni učinek
  • aktivno deluje na mestih nanosa

Delovanje Slim Cell Concentrate

Slim Cell Concentrate je učinkovit anticelulitni tretma, ki je priročno pakiran v embalaži, ki omogoča roll-on nanos. Tako lahko koncentrat Slim Cell nanesete le na željena mesta.

Pomarančna koža je spremljevalka skoraj vseh predstavnic nežnejšega spola. A kljub temu, da se zavedamo, da je prisoten pri vseh, nas njegov izgled redno prepričuje, da ga želimo odstraniti. Celulit je posledica zadržane vode med maščobnim tkivom. Z redno uporabo kvalitetnih izdelkov, ki targetirano delujejo na mestu nanosa, lahko zmanjšamo vidnost celulita. S tem ko ciljano nanesemo izdelke kot je koncentrat Slim Cell, spodbudimo odtekanje nabrane vode med plastmi maščobe.

Tekočo mikroemulzijo Slim Cell sestavljajo številne učinkovine, ki aktivno delujejo na vidni celulit. Z rednim nanašanjem se bo vidnost celulita zmanjšala. Ker boste s tem anticelulitnim tretmajem okrepili zunajcelični matriks, bo vaša koža videti veliko bolj gladka in napeta. Po aktivnem učinkovanju si lahko obetate enakomerno kožo z lepim sijočim videzom, brez izstopanja neprijetnega celulita.

Za učinkovito delovanje poskrbi glaucin in kapsuliran izvleček grozdja. Ti dve sestavini posredno prispevata k boljši lipizi. Po nanosu anticelulitnega tretmaja Slim Cell se zmanjša videz celulita. Prodorna tekstura mikroemulzije postopoma vdira v globlje plasti kože. To učinkovanje je mogoče predvsem zaradi neverjetnega toplotnega učinka Slim Cell koncentrata, ki omogoča hitrejšo absorpcijo aktivnih sestavin.

V koncentratu Slim Cell sta dve aktivni sestavini.

Bodyfit prispeva k manjšemu pojavu celulita in spodbudi, da se voda odmakne iz maščobnega tkiva. X50 Silhouette je kompleks, ki je tehnično oblikovan za prenašanje aktivnih učinkovin neposredno v maščobne celice.

Uporaba anticelulitnega koncentrata Slim Cell

Za doseganje najboljših učinkov koncentrat Slim Cell nanesite na problematične dele telesa, kjer ste opazili celulit. Preprosto podrsajte z roll-onom po koži in nanesite tanko plast koncentrata, ki vas bo pričel prijetno greti s svojim toplotnim učinkom.

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

Koristni video nasveti

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Namenodprava celulita
Težavacelulit
Tip izdelkaroll on

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.