Anesi Silouette Stretch Firm Concentrate, 3 x 25 mL

Potrebna za terapijo in aktivno masažo pri učvrstitvi telesa. Potrebna za terapijo in aktivno masažo pri učvrstitvi telesa.
10792 10792

Ocene in mnenja

Opis

Anesi Stretch Firm Concentrate je učvrstitveni tekoči gel za vaše telo, ki se preprosto nanese z roll-onom.

Lastnosti Stretch Firm Concentrate

  • preprost nanos
  • prijetna struktura gela
  • učinkovito tudi pri strijah
  • deluje na pomarančno kožo

Delovanje Stretch Firm Concentrate Anesi

Prijeten tekoči gel Stretch Firm Concentrate s preprostim roll-on nanosom deluje na vašo kožo. Učinkovanje je usmerjeno predvsem na učvrstitev kože, ciljano deluje na mestu nanosa. Svetujemo, da ga uporabite na predelih s pomarančno kožo ter predelih telesa, kjer so vidne strije.

V tekoči mikro emulziji se skrivata dve aktivni sestavini, ki uspešno učinkujejo na kožo in ji dajejo bolj gladek videz. Ker učinkovito delujejo na spremembe na koži, jih brez zadržkov uporabite za odpravljanje vidnih strij in pomarančne kože. K temu bosta pripomogli prav ti dve aktivni sestavini. Emulzija s svojo teksturo namreč zagotavlja učinkovito delovanje globlje od prve plasti kože.

Prva spojina namreč vsebuje različne izvlečke (Siegesbeckia Orientalis, Centella asiatica), ki učinkovito delujejo na zunajcelični matriks.

Druga aktivna sestavina je kombinacija avokada, karitejevega masla ter betonita in globinsko deluje na vse plasti kože. Učinkovito zmanjša vidnost strij. Na kožo deluje tudi učvrstitveno, zaradi česat je koža po nanosu Stretch Firm Concentrate na otip bolj prožna. Prisotno karitejevo maslo pa poskrbi tudi za negovanje kože. To maslo je izjemno bogato z različnimi sestavinami. Vsebuje tudi vitamine in nenasičene maščobne kisline. Na kožo deluje vlažilno ter hranilno.

Uporaba koncentrata Stretch Firm

Stretch Firm Concentrate nanesite na področje telesa, ki ga želite oskrbeti z aktivnimi sestavinami. Z roll-on sistemom je nanos preprost in enakomeren.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Dajmo življenju smislu

V kalifornijski raziskavi se je tudi pokazalo, da ljudje, ki so socialno aktivni v društvih in organizacijah, s tem pridobijo skoraj toliko, kot bi lahko pridobili z dosledno opustitvijo nikotina. Odločilno za zdravilni učinek socialnega življenja torej ni le redni stik z drugimi, ampak tudi njegovo oblikovanje. Kdor druge srečuje z dobrim namenom in ustrežljivost jo, ima od tega več koristi in manj stresa. Prav tako gotovo, kot so pokazale raziskave, poveča agresivno, v svojo korist usmerjeno delovanje nevarnost, da se bodo pojavile bolezni srca in krvnega ožilja; to vodi do pogostejših infekcij.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Anesi Anesi
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja