x
Vse kategorije
Anesi Thermoslim Cream, 250 ali 500 mL
Anesi Thermoslim Cream, 250 ali 500 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Anesi Thermoslim Cream, 250 ali 500 mL

Proizvajalec: Anesi
Anesi Thermoslim Cream s pomočjo toplotnega učinka deluje na vaše telo.
Cena: 40,86 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Anesi Thermoslim Cream s pomočjo toplotnega učinka deluje na vaše telo.

Značilnosti kreme Thermoslim

  • s toplotnim učinkom
  • pester nabor sestavin
  • deluje tudi na celulit
  • učinkovanje na mestu nanosa
  • enkapsuliran izdelek

Delovanje Thermoslim Cream

Novodobna termoaktivna krema s skrbno izbranimi sestavinami Thermoslim Cream deluje ciljano na mestu nanosa. S pomočjo toplotnega učinka in skrbno izbranih aktivnih sestavin deluje na kožo in blaži viden celulit.

Prijetna nemastna tekstura kreme v sebi skriva izjemno aktivne učinkovine, ki so usmerjene predvsem na delovanje za zmanjšanje celulita in odpravo videza pomarančne kože.

S celulitom se borijo številne dame in le stežka popolnoma izgine. Vsekakor pa pripomore zdrav življenjski slog in kvalitetni kozmetični izdelki, ki delujejo na zmanjšanje vidnega celulita. Maščobno tkivo v podkožju ustvarja neprijeten videz. Kakovost vezivnega tkiva se namreč poslabša in maščobne celice iz globljih plasti kože prehajajo proti površju in tako ustvarijo neželen videz.

Thermoslim Cream vsebuje nano kapsuliran kompleks, ki deluje na mestu nanosa. Kompleks združuje grozdne peške, avokado ter izvleček bentonita. Kapsuliran sistem je namenjen sproščanju učinkovin za ciljano delovanje na maščobne celice. Postopno segrevanje na mestu nanosa učinkovito deluje na maščobo v podkožju.

Rezultati redne uporabe kreme skupaj z ostalimi dejavniki za zmanjšanje vidnega celulita, so lahko opazni že po nekaj tednih.

Uporaba Thermoslim Cream

Na čisto in suho kožo nanesite majhno količino kreme, ki ste jo predhodno segreli v dlaneh. Nanesite na problematične predele telesa. S krožnimi gibi vtirajte, da se krema popolnoma vpije v kožo. Postopoma se bo začel sproščati toplotni učinek. Po uporabi si dobro umijte roke.

Priloge

Ali ste vedeli

Dajmo življenju smisel

Osamljenost povzroči telesno oslabelost Medtem so znanstveniki že dokazali, da pomanjkljiva socialna aktivnost in notranja zaprtost pri odnosu z drugimi ljudmi ne škodujeta le duhu, ampak imata tudi merljiv vpliv na imunski sistem, srce in ožilje. Zato so ameriške študente vprašali, kako osamljeni se počutijo v svojem okolju. Pri tem se je pokazalo, da so imeli študentje z velikim krogom prijateljev nižje vrednosti znanilcev vnetja interleukina6 v krvi in so se veliko bolje odzvali na cepljenje proti gripi kot njihovi osamljeni kolegi. Pri študentih, ki so se počutili najbolj osamljene, pa se je pojavil do 16 odstotkov slabši odziv protiteles na cepivo.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.