Zoži izbor:

Počisti vse
(1 - 44 €)
Prodajni program

Angel

Dancoly Paris je usmerjen  k razreševanju vprašanj svojih strank, katerih potrebe in zahteve se spreminjajo  iz dneva v dan. Po obsežnih študijah in raziskavah, da bi odkrili najbolj primerne sestavine za profesionalne izdelke za nego las, vam ponosno predstavljamo čisto, naravno  in navdihujočo linijo izdelkov  – Provansa.
Ta linija je povsem unikatna, ustvarjena z iskanjem najbolj čistih in naravnih sestavin ter konceptom okoljske ozaveščenosti.
Z uporabo napredne mikro - molekulne ekstrakcijske tehnologije za razgradnjo rastlinske esence v mikro molekule omogoča globlji prodor in absorpcijo. Linija Prvovansa je specifično formulirana in zasnoana tako,  da nežno in učinkovito ustvarja bleščeče rezultate za vse vrste las. Luksuzno oblikovana linija temelji na združitvi  harmonične  mešanice tehnologije, najčistejših oblik eteričnih olj in rastlinskih izvlečkov. Dancoly Paris - linija Provansa je s čistim, naravnim in okolju prijaznim konceptom vzbudila veliko zanimanje v svetovni modni industriji. To pomeni, da se je linija Provansa hitro razširila po vsem svetu in doživlja mednarodno slavo.

Razvrsti
Izberi pogled
Prikazov na stran