AngelSounds S5 naprava za poslušanje otroškega srca, 1 set + gel BREZPLAČNO

AngelSounds S5 naprava za poslušanje otroškega srca je inovativen in napreden aparat za poslušanje bitja srca še nerojenega otroka. AngelSounds S5 naprava za poslušanje otroškega srca je inovativen in napreden aparat za poslušanje bitja srca še nerojenega otroka.
931101 31420
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

pozor: ob nakupu aparata prejmete gratis ultrazvočni gel!

AngelSounds S5 naprava za poslušanje otroškega srca je inovativen izdelek, narejen na principu, ki temelji na doppler efektu.

Poslušajte srce vašega otroka in sicer že zelo zgodaj v sami nosečnosti. Dobro lahko razločite bitje srca vašega otroka že pri 14. tednu.

Ko ste noseči, ni nič tako prijetnega kot slišati zvok srčnega utripa vašega še nerojenega otroka. Ne samo, da zagotavlja živčnim staršem potešiti radovednost, kar je neprecenljivo, so njegove karakteristike sledeče: zanesljivost, vznemirljivost ob poslušanju, dobra ločljivost.

V preteklosti je bila ta izkušnja dostopna le nekaterim staršem, ki so imeli naprednejšega zdravnika, ki je omogočal uporabo prefinjene medicinske opreme. Na srečo imajo starši zdaj dostop do poceni, a zelo učinkovite tehnologije, ki omogoča, da slišite otrokov srčni utrip, ki je slišen okoli 14 tedna nosečnosti - in to celo v udobju svojega lastnega doma!

AngelSounds Fetal Doppler merilnik je ena najbolj priljubljenih tovrstnih naprav a prisluškovanje otroku na trgu danes.

AngelSounds fetalna naprava tako vključuje vse, kar potrebujete za takojšnje poslušanje srčnega utripa otroka, vključno s slušalkami, da zagotovite optimalno kakovost zvoka. Z AngelSounds boste celo lahko zabeležili srčni utrip svojega otroka kot datoteko MP3 ali WAV - kot nalašč za pošiljanje drugim. AngelSounds doplerjev merilec se lahko uporablja z ultrazvoćnim gelom ali brez njega.

Prednosti uporabe Angelsounds aparata

  • poslušanje bitja otroškega srca
  • snemanje srčnega ritma in otrokovega početja
  • preverjanje šibkega bitja srca
  • preverjanje delovanja srca in ustreznosti srčnega ritma
  • omogoča preverjanje pravilnosti delovanja pljuč pri pljučnih paciantih

Z izdelkom je mogoče tudi posneti prijetno bitje srca vašega otroka, pri čemer pa ga nadalje, ko se rodi to tudi pomirja, da lažje zaspi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: AngelSounds AngelSounds
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov