x
Vse kategorije
Anion Lady dnevni vložki, 10 vložkov
Anion Lady dnevni vložki, 10 vložkov
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Anion Lady dnevni vložki, 10 vložkov

Proizvajalec: Neopredeljen
Menstrualni vložki za dnevno rabo.
Cena: 4,42 €
Vprašaj nas

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Menstrualni vložki za dnevno rabo. Imajo visoko stopnjo vpojnosti. Za normalne dnevne aktivnosti in zmerne fizične napore.

Velikost: 240 mm

Kaj so anioni in kako vplivajo na nas

Negativni ion je atom oziroma molekula z enim ali več nabitimi elektroni. Pozitivni ion je atom, ki je izgubil enega ali več elektronov zaradi močnega vpliva energije.

Pozitivni ioni so škodljivi človeškemu telesu, medtem ko mu negativni ioni koristijo.

Eden prvih takih produktov so anionski higienski vložki. Prve anionske vložke je razvilo in izdelalo podjetje Winalite. Tako Winalite kot tudi drugi proizvajalci anionskih vložkov kvaliteto nadgrajujejo in izboljšujejo. S proizvajalcem higienskih vložkov ki so v naši ponudbi smo dogovorjeni, da bomo posredovali pripombe in želje uporabnikov in tako skupaj pomagali nadgrajevati in izboljševati našo ponudbo.

V naš mrežni marketing bomo vključevali predvsem izdelke, ki temeljijo na anionih. Izdelke, ki bodo pomagali ljudem vseh starosti do boljšega zdravja in varnejšega življenja.

Priloge

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Če primerjam svet, v katerem sem pred 4Sleti odraščal kot IS-letnik, s svetom današnjih IS-letnikov, se mi včasih zdi, da živijo na povsem drugem planetu. Izzivi, pričakovanja in zahteve so danes povsem drugačni. Moji generaciji so odrasli postavljali pravzaprav le eno zahtevo: poslušnost. Za posebej nevarni sta veljali le dve stvari, seks in alkohol. Naše življenje se je odtlej zelo spremenilo. Slepe poslušnosti ni več na prednostnem seznamu. V sak dan moramo sprejeti več osebnih odločitev. Mene starši ali učitelji na tovrstne zahteve nikakor niso pripravili.

Kaj to pomeni, da si odgovoren sam zase?

Da sprejmeš odgovornost za svoje besede in dejanja. Otroci so že zelo zgodaj sposobni prevzeti osebno odgovornost. V saj glede na njihove (biološke) sposobnosti bi bilo to mogoče. Tako so lahko na primer od petega leta starosti odgovorni za svoje spanje, da gredo sami v posteljo in sami vstanejo. Vendar to ni naša tradicija, nismo navajeni na to, da bi to prepustili otrokom.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.