Anion Lady dnevni vložki, 20 vložkov

Menstrualni vložki za dnevno rabo. Menstrualni vložki za dnevno rabo.
596710 13637

Ocene in mnenja

Opis

Menstrualni vložki za dnevno rabo. Imajo visoko stopnjo vpojnosti. Za normalne dnevne aktivnosti in zmerne fizične napore.

Velikost: 180 mm

Kaj so anioni in kako vplivajo na nas

Negativni ion je atom oziroma molekula z enim ali več nabitimi elektroni. Pozitivni ion je atom, ki je izgubil enega ali več elektronov zaradi močnega vpliva energije.

Pozitivni ioni so škodljivi človeškemu telesu, medtem ko mu negativni ioni koristijo.

Eden prvih takih produktov so anionski higienski vložki. Prve anionske vložke je razvilo in izdelalo podjetje Winalite. Tako Winalite kot tudi drugi proizvajalci anionskih vložkov kvaliteto nadgrajujejo in izboljšujejo. S proizvajalcem higienskih vložkov ki so v naši ponudbi smo dogovorjeni, da bomo posredovali pripombe in želje uporabnikov in tako skupaj pomagali nadgrajevati in izboljševati našo ponudbo.

V naš mrežni marketing bomo vključevali predvsem izdelke, ki temeljijo na anionih. Izdelke, ki bodo pomagali ljudem vseh starosti do boljšega zdravja in varnejšega življenja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Kadar delam z družinami, zato ne govorimo o vzrokih niti o krivdi. Govorimo raje o procesih, ki se odvijajo v družini, in o tem, kako jih lahko izboljšamo. V vsaki družini, v vsakem odnosu, so destruktivni in konstruktivni elementi. Dobro je, če jih najdemo, proučimo in nato skupaj poiščemo pot, kako bi lahko destruktivne procese spremenili oziroma omilili.

Pred nekaj leti sem na Danskem izvedel veliko raziskavo s tisoč bodočimi starši. Prosil sem jih, naj pogledajo za nekaj let v prihodnost in se vprašajo, kaj bi radi dosegli s svojo vzgojo, ko bo njihov otrok star 14 ali 15 let. Kaj jim je pomembno?

Na seznamu desetih stvari je bila na prvem ali drugem mestu vedno odgovornost. Nato sem posamezne udeležence prosil, naj mi dajo primer: Kaj natanko razumete pod pojmom odgovornost? Ko je odgovoril eden od partnerjev, se je pogosto izkazalo, da ima njegov oziroma njen partner povsem drugačno predstavo o tem, kaj odgovornost pravzaprav pomeni. Zato si moramo najprej zastaviti vprašanje: kaj sploh razumemo pod pojmom odgovornost?
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja