Anios Quick robčki, doza + 120 robčkov

<strong>Anios Quick robčki so dezinfekcijski robčki, ki jih uporabljamo za hitro razkuževanje površin, drobne opreme in medicinskih pripomočkov. </strong> Anios Quick robčki so dezinfekcijski robčki, ki jih uporabljamo za hitro razkuževanje površin, drobne opreme in medicinskih pripomočkov.
526401 14029

Ocene in mnenja

Opis

Pozor: varnostni list je dosegljiv na sledeči povezavi >>!

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo!
Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.


Anios Quick robčki so dezinfekcijski robčki, ki jih uporabljamo za hitro razkuževanje površin, drobne opreme in medicinskih pripomočkov.

Dezinfekcijski Anios Quick robčki so impregnirani z razkužiIno raztopino Anioxyspray Quick (1,9 mL na robček in imajo gramaturo 23g/m2).

Uporabljamo ga za razkuževanje čistih površin in opreme manjših dimenzij, kontaktni čas 30 sekund.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Tudi ljudje imamo svoj značilen vonj, ki prihaja iz žlez z zunanjim izločanjem. Največ jih je pod pazduho, na obrazu, po prsih, okoli spolovil in zadnjične odprtine. Ljudje bi se torej lahko prepoznavali po vonju, saj je voh desettisočkrat občutljivejši od okusa, a kaj, ko imajo telesne vonjave v naši kulturi negativen pomen in jih raje prekrijemo z dišavami. Zlasti Evropejci smo po teh vonjavah izrazitejši od npr. Japoncev in Kitajcev, ki jim zato neprijetno dišimo. Drugače je mislil Napoleon Bonaparte, ki je svoji ljubici pisal: » jasephine, ne lave tai, je reviens!« Vonj je pri človeku kot prstni odtis. Pri vsakem je drugačen. Mesojedci imajo npr. drugačen vonj kot vegetarjanci, otroci drugačnega kot odrasli. Pri spolnem vzburjenju dišimo drugače kot v strahu.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Anios Anios
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov