Anios zaščitna krema, 100 mL

<strong>Anios zaščitna krema je primerna za intenzivno zaščito pri ponavljajoči se iritaciji kože zaradi pogojev pri delu.</strong> Anios zaščitna krema je primerna za intenzivno zaščito pri ponavljajoči se iritaciji kože zaradi pogojev pri delu.
498025 16020

Ocene in mnenja

Opis

Anios zaščitna krema je primerna za intenzivno zaščito pri ponavljajoči se iritaciji kože zaradi pogojev pri delu (detergentov, topil).

Na čiste in suhe roke nanesemo nekoliko kreme (pribl. 1 mL). Kremo vtremo v celotno površino rok in nohtov. Pustimo posušiti.

Postopek zadošča za 3 ali 4 urno zaščito, glede na okolje, in vzdrži 5 do 6 umivanj rok.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Začnite novo navado po obroku. Namesto posladka pojdite na sprehod. Ali če želite družinski obed s poobedkom, ga načrtujte 60 minut po glavnem obroku, ko je kuhinja že pospravljena in je vsak naredil kaj aktivnega. Nato izberite nekaj zdravega, na primer rezi ne lubenice ali dinje.

Večja, kot se zavedate. Če nimate zajtrka, ima to lahko resne posledice za vašo telesno težo, ravni energije in celo krvni sladkor.

Raziskave kažejo, da ljudje, ki ne zajtrkujejo, navadno tehtajo več od onih, ki imajo zajtrk.

Če preskočimo prvi obrok v dnevu, ostane naša presnova v »stanju spanja« - varčnem načinu, ki ga je narava zasnovala, da bi naše telo prestalo 12 ur med večerjo in naslednjim jutrom. Če si privoščimo jutranji opečen kruh ali skodelico kosrničev, naznanimo presnovi, da je čas, da se zbudi in začne porabljati več kalorij. Če preskočimo ta vnos goriva, ostane presnova nizka, to pa lahko privede do pridobivanja telesne teže in občutka mlahavosti.

S tem ste ustvarili tudi vzorec stradanja in pozneje pretiranega uživanja hrane. Ljudje, ki ne zajtrkujejo, se pozneje v dnevu navadno preveč najedo.

Tiste, ki se izogibajo zajtrku, lahko tudi bolj ogroža sladkorna bolezen - verjetno zato, ker uživajo manj polnozrnatih žit, zelenjave in mlečnih izdelkov.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Anios Anios
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede