Aniosgel 85 NPC antiseptični gel z dozatorjem, 1000 mL

<strong>Aniosgel 85 NPC antiseptični gel&nbsp; je učinkovit gel, ki temelji na hidroalkoholni bazi ter je namenjen za hitro kirurško ter higienično razkuževanje rok. </strong> Aniosgel 85 NPC antiseptični gel  je učinkovit gel, ki temelji na hidroalkoholni bazi ter je namenjen za hitro kirurško ter higienično razkuževanje rok.

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
SREČKO **** 26. 03. 2020 21:36
Odlično. Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Pozor: varnostni list je dosegljiv na sledeči povezavi >>!

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo!
Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.

Aniosgel 85 NPC antiseptični gel  je učinkovit gel, ki temelji na hidroalkoholni bazi ter je namenjen za hitro kirurško ter higienično razkuževanje rok.

Aniosgel85 NPC ima antiseptični učinek s širokim spektrom delovanja. Koža sredstvo odlično prenaša, ker nanjo vpliva vlažiIno in negovalno. Izdelek je v skladu z novo ndfcfdofb direktivo brez barve in brez vonja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Raziskave kažejo, da je blizu 10 % šolskih novincev gibalno neokretnih in bi potrebovali ustrezni dodatni gibalni trening, vsaj prva šolska leta. Zaščitniški starši pa raje pri zdravnikih iščejo potrdila za oprostitev od športne vzgoje in s tem poglabljajo to šolarjevo razvojno težavo. Nisem še slišal za predlog dopolnilnega pouka iz športne vzgoje, ročnih spretnosti, ritmike ali plesa ...
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Anios Anios
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja