Aniosgel 85 NPC antiseptični gel z dozatorjem, 500 mL

<strong>Aniosgel 85 NPC antiseptični gel&nbsp; je učinkovit gel, ki temelji na hidroalkoholni bazi ter je namenjen za hitro kirurško ter higienično razkuževanje rok. </strong> Aniosgel 85 NPC antiseptični gel  je učinkovit gel, ki temelji na hidroalkoholni bazi ter je namenjen za hitro kirurško ter higienično razkuževanje rok.
531821 14105

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Rene **** 3. 08. 2020 09:35
Zelo dobro razkužilo za roke, samo škoda da ga nimate nikoli na zalogi!

Lp. Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Pozor: varnostni list je dosegljiv na sledeči povezavi >>!

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo!
Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.

Aniosgel 85 NPC antiseptični gel  je učinkovit gel, ki temelji na hidroalkoholni bazi ter je namenjen za hitro kirurško ter higienično razkuževanje rok.

Aniosgel85 NPC ima antiseptični učinek s širokim spektrom delovanja. Koža sredstvo odlično prenaša, ker nanjo vpliva vlažiIno in negovalno. Izdelek je v skladu z novo ndfcfdofb direktivo brez barve in brez vonja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Za ta razvoj je človek porabil pol milijona let, govoril pa vendarle še ni. Potrebne so bile nadaljnje spremembe anatomije glave, da so postali prožnejši govorilni organi, ki jih predstavljajo ustnice, jezik, mehko nebo in nosna votlina, pod njo žrelo spoklopcem sapnika in še nižje grlo, kjer so vpete glasilke. Jezik je postal krajši in bolj prožen, še bolj pa je postalo prožno mehko nebo, ki pri oblikovanju glasov zapre nosno votlino, da se zvok v žrelu in ustih lahko oblikuje v razločne glasove.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Anios Anios
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja