Aniosgel 85 NPC antiseptični gel za dispenzer, 1000 mL

<strong>Aniosgel 85 NPC antiseptični gel&nbsp; je učinkovit gel, ki temelji na hidroalkoholni bazi ter je namenjen za hitro kirurško ter higienično razkuževanje rok. </strong> Aniosgel 85 NPC antiseptični gel  je učinkovit gel, ki temelji na hidroalkoholni bazi ter je namenjen za hitro kirurško ter higienično razkuževanje rok.
531812 4016

Ocene in mnenja

Opis

Pozor: varnostni list je dosegljiv na sledeči povezavi >>!

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo!
Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.

Aniosgel 85 NPC antiseptični gel  je učinkovit gel, ki temelji na hidroalkoholni bazi ter je namenjen za hitro kirurško ter higienično razkuževanje rok.

Aniosgel85 NPC ima antiseptični učinek s širokim spektrom delovanja. Koža sredstvo odlično prenaša, ker nanjo vpliva vlažiIno in negovalno. Izdelek je v skladu z novo ndfcfdofb direktivo brez barve in brez vonja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Akne

Odločitve s pomočjo zdravnika
Benzoylperoksid zmanjša produkcijo loja in zmehča roževino, s čimer je loju omogočen iztok iz lojnic. Poleg tega deluje protibakterijsko in je predvsem uspešen v primeru vnetih aken zaradi nastanka vozličkov. Na začetku reagira koža spekočo bolečino, z rdečino in luščenjem, redkokdaj se lahko pojavijo tudi alergije. Pri tej terapiji je treba veliko potrpljenja, saj začne delovati po približno desetih do štirinajstih dneh.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Anios Anios
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja