Ansei Digital meter, 1 kos

Ansei Digital meter je odličen pripomoček za opravljanje telesnih meritev. Ansei Digital meter je odličen pripomoček za opravljanje telesnih meritev.
33184 33184

Ocene in mnenja

Opis

Ansei Digital meter je odličen pripomoček za opravljanje telesnih meritev.

Značilnosti metra

  • upogljiv
  • enostavne za uporabo
  • digitalni prikaz
  • priročna velikost

Delovanje digitalnega metra Anesei

Pri hujšanju, preoblikovanju postave in zdravem življenjskem slogu je boljši pokazatelj napredka izgled telesa kot dejanska številka na tehtnici.

Ob izgledu pa je zelo dober pokazatelj tudi obseg različnih telesnih predelov. Najpogosteje merimo obseg pasu in bokov. Dodatno pa se izmeri še obseg obeh rok, stegen in tudi obseg prsi.

Če ob zdravem življenjskem slogu uporabljamo še kozmetične tretmaje, ki učinkujejo na preoblikovanje telesa, lahko hitreje opazimo spremembo z metrom kot s tehtnico.

Ko opazimo spremembe, nas to tudi motivira za nadaljnje vztrajanje pri svoji poti in nas dobri rezultati ženejo k cilju.

Uporaba Anesei metra

Meter uporabite na željenem predelu telesa in na digitalnem zaslonu se bo prikazala izmerjena vrednost. Med vsakim merjenjem ohranjajte približno enako pozicijo telesa, da minimalno vplivate na izmerjene vrednosti.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Dajmo življenju smisel

Raziskovalci so dokazali, da vsako dobro delo povzroči sprostitevendorfina v možganih. Zanimivo pa je, da je bila količina teh osrečujočih snovi večja, če je bilo dobro delo storjeno za ljudi zunaj ožjega prijateljskega in družinskega kroga. 90 odstotkov vprašanih, večinoma so bili to prostovoljni pomočniki v socialnih ustanovah in združenjih, je po takšnem delu občutilo daljšo fazo notranjega miru.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Anesi Anesi
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov