Ansei Hygieia perianalno kremno milo za nego hemoroidov, 200 mL

Ansei Hygieia perianalno kremno milo za nego hemoroidov je inovativno in povsem nežno milo za vzdrževanje higiene v času razvoja hemoroidnih obolenj. Ansei Hygieia perianalno kremno milo za nego hemoroidov je inovativno in povsem nežno milo za vzdrževanje higiene v času razvoja hemoroidnih obolenj.
440698 19596

Ocene in mnenja

Opis

Ansei Hygieia perianalno kremno milo za nego hemoroidov je inovativno in povsem nežno milo za vzdrževanje higiene v času razvoja hemoroidnih obolenj.

Kozmetični izdelek je primeren za intenzivno negovanje kože intimnih, predvsem pa analnih predelov kože. Ansei kremno milo je narejeno iz posebnih sestavin, ki kožo negujejo, jo globinsko nahranijo ter jo regenerirajo. Ansei milo za intimno - predvsem analno nego je narejen iz posebnih negovalnih sestavin ter dodatka hrastove skorje, ki pripomore k reševanju analnih zapletov.

pH kozmetičnega izdelka se giblje okoli vrednosti 4,4, kar nakazuje njegovo kislost in posledično ohranjanje pogojev sluznice. Ne vsebuje natrijevega lauret sulfata, umetnih barvil in parfumov.

Ko zdravite hemoroidalne težave je zelo pomembna pravilna nega iritirane kože. Pravilno negovanje kože okoli predela anusa omogoča signfikantno olajšanje. Umivanje s povsem navadnimi mili, ki vsebujejo veliko količino milnih sredstev kožo še dodatno razdražijo ter izsušijo.

Uporaba Ansei Hygieia kremnega mila

Majhno količino mila nanesite na predel zadnjične odprtine, spenite in izperite. Kremno milo uporalbjajte le na nepoškodovanih predelih kože.

Ustrezna predvsem pa redna nega analnega predela je ključna za dobro počutje vsakega posameznika. Učinkovito pripomore k blaženju morebitne srbečice ter neprijetnega ščemenja, ki je lahko posledica uporabe zdravil oziroma trenutnega bolezenskega stanja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Hemoroidi

Obravnavanje bolnikov s hemoroidi je kompleksno in bolnik ob tem potrebuje hitro in učinkovito odpravljanje simptomov, vključno s krvavitvami, ki se lahko pojavijo med napadi. Poleg osnovnega zdravljenja,...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Tisti, ki umirajo na dober način in imajo še nekaj časa, postavijo udobje svoje družine in prijateljev pred svoje sebične potrebe.

Postanejo odprti, sprejemljivi in velikodušni. S tistimi, ki jih obkrožajo, se pogovarjajo zelo zaupno in pred trenutkom smrti razvijejo globok pogovor na duhovni ravni. Tako se na določen način -poslovilo- od vseh, ki jih imajo radi.

Dostopni so tudi telesno, saj se objemajo, poljubljajo in držijo za roke. Pretok ljubezni in energije je več kot očiten in ga je čutiti povsod. Ljudje začutijo globok mir.

Oseba, ki se sooča s smrtjo, mora ustvariti takšen občutek.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Laboratorij dr. Džanić Laboratorij dr. Džanić
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja