Anthyllis naravna zobna pasta za otroke jagoda

<strong>Anthyllis Baby naravna zobna pasta za otroke je aromatizirana ter primerna za vse otroke ter mladostnike oziroma vse tiste, ki imajo mlečne zobe. </strong> Anthyllis Baby naravna zobna pasta za otroke je aromatizirana ter primerna za vse otroke ter mladostnike oziroma vse tiste, ki imajo mlečne zobe.
940020 22838

Ocene in mnenja

Opis

Anthyllis Baby naravna zobna pasta za otroke je aromatizirana ter primerna za vse otroke ter mladostnike oziroma vse tiste, ki imajo mlečne zobe. Zobna pasta je tako primerna za vse tiste osebe, ki imajo mlečne zobe, ki so okarakterizirani z nizkim indeksom razjedljivosti.

Prednosti Anthyllis Baby zobne paste

- pripomore k zaščiti zobkov
- intenzivna nega ter čiščenje otroških zob
- preprečevanje nastanka kariesa
- zaščite ter ohranjanje ustne higiene
- ne vsebuje SLS ali SLES oziroma drugih alergenih ter škodljivih penilnih sredstev
- zobna pasta je dermatološko ter stomatološko testirana
- vsebuje certifikat

Zobna pasta Baby Anthyllis je specifično namenjena za mlečne zobe z nizkim indeksom razjedljivosti. Pomaga pri preprečevanju kariesa in zagotavlja higieno ustne votline.

Anthyllis Baby zobna pasta je obogatena s številnimi rastlinskimi izvlečki. Tako Anthyllis Baby pasta vsebuje iyvleček aloe vere, ki regenerira morebitne poškodbe ter vlaži ustno sluznico.
Izvleček slezenovca deluje pomirjajoče. Z okusom po jagodi je zobna pasta zelo priljubljen pri otrocih, saj s svojim okusom pusti v ustih svež dah in ohrani dobro ustno higieno na popolnoma naraven način.

Uporaba Anthyllis Babyzobne paste

Pasta naj se uporablja v prisotnosti staršev. Na zobno krtačko, ki naj bo predhodno navlažena nanesite ustrezno manjšo količino zobne paste ter temeljito očistite zobe. Ščetkanje zob naj traja vsaj 1-2 miute.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Anthyllis kozmetika Anthyllis kozmetika
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov