Anthyllis naravni čistilni robčki za dojenčke, 60 robčkov

<strong>Anthyllis naravni čistilni robčki za dojenčke je dermatološko testiran izdelek, primeren za nego vašega otroka in dojenčka. <br></strong> Anthyllis naravni čistilni robčki za dojenčke je dermatološko testiran izdelek, primeren za nego vašega otroka in dojenčka.
535346 28018

Ocene in mnenja

Opis

Anthyllis naravni čistilni robčki za dojenčke je dermatološko testiran izdelek, primeren za nego vašega otroka in dojenčka.

Anthyllis naravni čistilni robčki so obogateni le z naravnimi sestavinami, med drugim so najpomembnejše biološki izvleček kamilice tter ognjiča. Ekstrakti so biološko vzgojeni, pridobljeni ter brez parabenov, fenoksietanola ter SLES ali SLS penilnih komponent.

Vlažni oz. čistilni robčki o primerni za še tako občutljivo otroško kože, primerni so za čiščenje dojenčkove kože ali za čiščenje delikatne (občutljive) kože.

Naravni čistilni robčki za dojenčke Baby Anthyllis vsebujejo kamlico, ognjič in glicerin iz ekološke pridelave. Zaradi lastnostih, ki jih te sestavine imajo, so pomirjajoče, dobro vlažijo in blažijo, so ti čistilni robčki idelani za nego občutljive dojenčkove kože.

Anthyllis naravni čistilni robčk so narejeni iz povsem naravne, mehke ter biološko razgradljive viskozne tkanine, so razgradljivi, zato jih je mogoče odvreči tudi na domači kompost. S tem ne boste onesnaževali okolja, saj se bodo precej hitro tudi razgradili.

Uporaba Anthyllis naravni čistilnih robčkov

Anthyllis naravni čistilni robčki so proizvedeni iz neinvazivnih ter nealergenih materialov zato priporočamo, da jih uporabite pri menjanju pleničk ali pri čiščenju nežne otroške kože nasploh (rok, obraza itn.)

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Anthyllis kozmetika Anthyllis kozmetika
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov