Antipodes lahka dnevna krema za obraz rejoice, 300 mL

Lahka in nemastna dnevna krema izboljša naravno navlaženost vaše kože. Lahka in nemastna dnevna krema izboljša naravno navlaženost vaše kože.
6879 6879
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Lahka in nemastna dnevna krema izboljša naravno navlaženost vaše kože. Izključno organske sestavine manuke in avokadovega olja, zdrulene z makadamio in jojoba, uravnotelijo kolo in jo vlalijo. Olju iz cveta manuke pripisujejo regenerativne učinke, ima pa predvsem zaščitne lastnosti, ki koli izjemno koristijo. Avokadovo olje ima izjemen vpliv na povečano tvorjenje naravnega kolagena, kolo mehča in obnavlja. Krema se ponaša z vonji sladkega mandlja in stroka vanilije. 

Elementi lepote

- organsko olje cveta manuke deluje blagodejno in celi kožo, 
- avokadovo olje povečuje tvorjenje naravnega kolagena, 
- vonj sladkega mandlja in vanilije pričara zadovoljstvo. 

Dnevni ritual

Nežno na nesite na obraz, vrat in dekolte ob sončnem vzhodu ali kadarkoli tekom dneva, ko vaša koža potrebuje dodatno vlažnost. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zakon

Nakupovanja se opravi občutno bolj usmerjeno, veliko nakupov v smislu nadomestne zadovoljitve odpade, drag račun v restavraciji pa je prej izjema kot pravilo. In čeprav se za otroke porabi veliko denarja, privarčujejo poročeni pari do časa svoje upokojitve v povprečju več kot dvakrat toliko denarja kot vse življenje samski.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Antipodes Antipodes
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja