Antipodes lahka dnevna krema za obraz rejoice, 60 mL

Lahka in nemastna dnevna krema izboljša naravno navlaženost vaše kože. Lahka in nemastna dnevna krema izboljša naravno navlaženost vaše kože.
800538 6878

Ocene in mnenja

Opis

Lahka in nemastna dnevna krema izboljša naravno navlaženost vaše kože. Izključno organske sestavine manuke in avokadovega olja, zdrulene z makadamio in jojoba, uravnotelijo kolo in jo vlalijo. Olju iz cveta manuke pripisujejo regenerativne učinke, ima pa predvsem zaščitne lastnosti, ki koli izjemno koristijo. Avokadovo olje ima izjemen vpliv na povečano tvorjenje naravnega kolagena, kolo mehča in obnavlja. Krema se ponaša z vonji sladkega mandlja in stroka vanilije. 

Elementi lepote

- organsko olje cveta manuke deluje blagodejno na površino kože, 
- avokadovo olje povečuje tvorjenje naravnega kolagena, 
- vonj sladkega mandlja in vanilije pričara zadovoljstvo. 

Dnevni ritual

Nežno na nesite na obraz, vrat in dekolte ob sončnem vzhodu ali kadarkoli tekom dneva, ko vaša koža potrebuje dodatno vlažnost. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zakon

V neki francoski raziskavi s 4.000 udeleženci se je po koncu petletnega opazovanja pokazalo, da so imeli neporočeni za 91 odstotkov večje tveganje, da bodo oboleli za demenco, in so več kot 1 ,S-krat pogosteje zboleli za Alzheimerjevo boleznijo kot zakonski partnerji. Ne nazadnje se kot par živi lažje tudi z ekonomičnega vidika, kar krepi občutek varnosti in stabilnosti. Na primer zakonski pari lahko razdelijo svoje dohodke. Odgovornost za druge daje pečat tudi ravnanju z denarjem.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Antipodes Antipodes
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja