Antipodes linija, ki jo je ustvarila Elizabeth Barbalich!

Ustanoviteljica in lastnica znamke Antipodes, Elizabeth Barbalich, je po rojstvu prvega otroka leta 1997 prvič začela razmišljati o izdelavi lastne naravne kozmetike za nego kože. Elizabeth in njen mož sta razmišljala o načinu življenja družine ter o proizvodih, ki so jih uporabljali. "Ugotovila sem, da obstaja priložnost na trgu, saj na Novi Zelandiji ni veliko 'stilskih' znamk. Vem, da zveni klišejsko, a začela sem mešati proizvode v lastni kuhinji in razmišljala o ustanovitvi svojega podjetja."

Elizabeth se spominja, "Nihče ni želel slišati o moji ideji. Proizvajalec, na katerega sem se obrnila, mi je rekel, da je izguba časa. Bila sem le še ena gospodinja s fantazijo o svoji liniji za nego kože."
Elizabeth je spodbudil uspeh drugih znamk iz Nove Zelandije. "Menila sem, da obstaja niša za visokokakovostno linijo za nego kože, ki bi se osredotočala na izvoz."

Ponudba Antipodes trenutno obsega 18 izdelkov, ki se prodajajo po vsem svetu.
Kaj vas je navdušila za 'zelene' kozmetične izdelke?
Sem strastna pripadnica organskih in naravnih proizvodov, zato sem hotela ustanoviti etično znamko, ki uporablja čiste, zelene izdelke s pridih om glamurja. Znamka naj bi bila hip in moderna, ne hippy!
Kakšni filozofiji sledi naravna kozmetika Antipodes?
Naša filozofija je ustvariti priljubljene proizvode za nego ženske in moške kože in pri tem uporabiti pristne zelene in organsko certificirane rešitve za nego kože. Naše stranke spoštujejo naravo in okolje in želijo uporabljati naravne izdelke, ki zagotavljajo vidne rezultate.
Uporabljamo le najboljše sestavine, ki jim lahko sledimo od samega izvora v naravi in ustrezajo najvišjim standardom proizvodnje ter kliničnih testiranj.
Najpomembnejše je, da v vsakdanjo nego kože vnesemo proizvode, ki vas razvajajo in vam polepšajo dan že ob zori.

Želela sem ustavriti etično znamko, ki uporablja čiste, zelene sestavine s pridihom glamurja. Hip in moderne, ne hippy!"
Nam zaupate vaš najbolj 'zelen' nasvet?
Kupi sveže, porabi sveže! Kupujte proizvode za vsakdanjo uporabo in jih ne hranite za posebne priložnosti. Organska nega za kožo je primerljiva s svežimi pridelki iz narave.
Kakšen je vaš negovaIni ritual?
Trije koraki do brezhibne kože!

Čiščenje: s čistilnim mlekom Hallelujah z dodatkom limete in patchoulija zjutraj odstranimo odvečni sebum, ki ga je ponoči izločila koža. Zvečer sledi globoko antioksidantno čiščenje s Grapeseed čistilno maslo, izvrsten izdelek za nežni piling. Vsebuje Harekeke, ki ima antibakterijske učinkovine za odpravljanje nepravilnosti kože.

Vsakodnevna vlažilna nega: ljubim vlažilno dnevno kremo Vanilla Pod, je izjemno lahka, zapeljivega vonja in perfektna za vsakodnevno uporabo. Ponoči ne morem mimo hranilne nočne kreme Avocado pear, klinično je dokazano, da stimulira kolagen tipa 1 v človeški koži do 92 %.

Vsakodnevna intenzivna nega: poleti uporabljam zaščitno kremo Immortal performance plus natural spf 15, saj ta nudi popolnoma naravno visoko UV zaščito. S tem izdelkom lahko uživam na soncu 15 krat dlje, kot brez zaščite. Izdelek je tudi odlična podlaga za tekoči puder. Odlična podlaga za nočno kremo je intenzivni serum Hosanna za vnos vodotopnih botaničnih sestavin mamaku in izvleček iz semen grozdnih pečk vinaza gold.
Kaj je vaših 5 lepotnih nasvetov?
Voda, 9 ur spanja, sok iz sveže stisnjenega sadja in zelenjave, ljubezen in linija za nego kože Antipodes!

Komentarji