Antipodes obnovitvena krema (piling) za obraz reincarnation, 75 mL

Podarite vaši koži novo življenje s to nežno, a zelo učinkovito obnovitveno masko. Podarite vaši koži novo življenje s to nežno, a zelo učinkovito obnovitveno masko.
589357 6887

Ocene in mnenja

Opis

Podarite vaši koži novo življenje s to nežno, a zelo učinkovito obnovitveno masko. Avokadovo olje in rožni listi jojobe odstranjajo odmrlo kožo in dajejo koži občutek ponovnega rojstva. Ognjičevo olje deluje negovaino in obnovitveno, medtem ko ekstrakt korenčkovega semena čisti in poživlja površino kože. Eksotično eterično olje sandalovine, sladke pomaranče in tonkinega semena pomirja in uravnoteža videz vaše kože. 

Elementi lepote

•    ognjičevo olje neguje in regenerira kožo, 
•    esence sandalovine, sladke pomaranče in tonkovec pripomorejo k lepšemu videzu kože in jo pomirjajo, 
•    jojobine granule in izvlečki korenčkovih semen čistijo kožo in jo poživljajo. 

Dnevni ritual

Nežno na nesite na vlažno kožo ob sončem vzhodu, sončnem zahodu ali kadarkoli hočete vašo kožo poživiti. Kremo sperite s toplo in čisto vodo. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Partnerstvo

Tako je v švedski raziskavi, ki je proučevala povezavo med zakonskim stanom in boleznimi ter alkoholizmom in ekonomskimi težavami, v skupini poročenih med raziskavo umrlo le 9 odstotkov ljudi, med neporočenimi pa kar 20 odstotkov. Vendar pa samo s podatkom, da so zakonski možje bolj zdravo živeli, raziskovalci niso mogli razložiti očitne razlike, saj je razlika ostajala tudi po tem, ko so poleg vključili tudi dejavnike tveganja, kot sta kajenje in alkohol.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Antipodes Antipodes
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja