Api-Inhal inhalacijska mešanica z Aloe arborescens, 6 mL

Api-Inhal inhalacijska mešanica z Aloe arborescens je mešanica, namenjena regenerativnemu delovanju. Api-Inhal inhalacijska mešanica z Aloe arborescens je mešanica, namenjena regenerativnemu delovanju.
928739 6712

Ocene in mnenja

Opis

Api-Inhal inhalacijska mešanica z Aloe arborescens je mešanica, namenjena regenerativnemu delovanju.

Sestava Api-Inhal mešanice

Inhalacijska pomirjevalna mešanica vsebuje: med, propolis, sol, izvleček rastline Aloe arborescens, ), manj kot 2% alkohola;

Inhalacijsko mešanico z Aloe arborescens uporabljamo kurativno - v namene zdravljenja ob vseh spodaj naštetih težavah.

Prav tako jo uporabljamo preventivno - v namene ohranjanja zdravja.


Z inhalacijsko nego, pri kateri uporabite inhalacijsko mešanico z Aloe arborescens, pripomorete k hitrejšemu okrevanju pri najrazličnejših obolenjih, infekcijah in boleznih, hkrati pa pozitivno vplivate na  splošno kondicijo organizma.

Ne uporabljajte inhalacijske mešanice z Aloe arborescens, če ste preobčutljivi ali alergični na katerokoli, v sestavi, omenjeno sestavino ali rastlino.

Izgled in vsebina pakiranja Api-Inhal mešanice

Inhalacijska mešanica je tekočina, pakirana v stekleno, temno stekleničko. Vsebina pakiranja je škatla, ki vsebuje temno stekleničko s 6 ml vsebine inhalacijske mešanice, stekleno posodico s 35 ml raztopino soli, sterilno dozirno brizgalko (2 ml), žličko in priložena navodila za uporabo

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Pri osmih, devetih letih se pri otrocih pogosto pojavlja velika nejevolja ob tem, ko bi morali prispevati k skupnosti, vendar nas to ne bi smelo spravljati v negotovost. To pomeni le, da je toliko drugih reči, ki bi jih raje počeli namesto tega. In naloge, ki jih čakajo doma, so praviloma tiste, ki jih najmanj veselijo. Kar je povsem v redu. Nikakor ni nujno, da otroci svoje naloge opravljajo z veseljem, pomembno je le, da prispevajo svoj delež. Seveda lahko z njimi razpravljate o količini in načinu teh nalog, toda dolgoročno ni nikomur v veselje, da potuje po svetu z zastonjkarsko karto ali kot slepi potnik.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Medikoel Medikoel
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja