Api-Inhal inhalacijska mešanica: Baldrijan, 6 mL

Api-Inhal inhalacijska mešanica je namenjena pomirjanju vašega organizma. Api-Inhal inhalacijska mešanica je namenjena pomirjanju vašega organizma.
928747 26463

Ocene in mnenja

Opis

Api-Inhal inhalacijska mešanica je namenjena pomirjanju vašega organizma. Inhalacijsko raztopino dodajamo v tekočine namenjene inhalacijam. Izdelek naj uporabljajo predvsem tisti, ki so nagnjeni k nervozi in nemirnim stanjem.

Api-Inhal inhalacijsko mešanico uporabljajte skladno z navodili za uporabo vašega inhalatorja.

Api-Inhal inhalacijska mešanica - sestavine

baldrijan - izvleček katere vsebuje tudi izovaleriansko kislino
med
propolis

Paket vsebuje:
12 ml + 5 ampul fiziološke raztopine.

Navodila za uporabo Api-Inhal inhalacijske mešanice

Pomešajte 10 g raztopine Api-Inhal ter 30 ddo 50 g fiziološke raztopine.
5-10 ml dobljene zmesi nalijte v ampulo inhalatorja ter pričnite s terapijo. V kolikor inhalacijska raztopina ostane, lahko le to tudi shranite v hladilniku do največ 10 dni, sicer raztopino zavrzite.

Priporočamo uporabo inhalatorja Medikoel Me100 ali Medikoel Me120.

Inhalacijsko pomirjevalno mešanico uporabljamo pri najrazličnejših stanjih živčne napetosti, nemira, razdražljivosti, ter olajšanju težav pri nespečnosti. Inhalacijsko pomirjevalno mešanico uporabljamo tudi, kadar smo v stresnem stanju.

Stres je čustveni, duševni, telesni in vedenjski odgovor posameznika na morebitno škodljiv stresni dejavnik. Stres je reakcija celega telesa in lahko povzroča spremembe na vseh organih in celicah. Pri vsakem stresnem odzivu se izloči veliko stresnih hormonov.

Stres je lahko kratkotrajen, lahko pa traja dlje časa. V tem primeru je stresno stanje negativno, kar pa vodi v najrazličnejše presnovne bolezni in spremembe (sladkorna bolezen, zvišana raven maščob, debelost) in zmanjšano sposobnost imunskega odziva.

Glavni psihični znaki, kjer vam inhalacijska pomirjevalna mešanica lahko pomaga so: napetost, razdražljivost, težave s spominom in koncentracijo, pomanjkanje volje, težave s spanjem, občutek nemoči, tesnoba, depresivna stanja, težave v komunikaciji in odnosih.

Priporočamo jo vsem z najrazličnejšimi stanji nevroze, napetosti in nemira, vsem v stresnih stanjih in vsem, ki imajo težave s spanjem.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Medikoel Medikoel
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede