Apicol Jaleton ginseng + matični mleček z vitaminom C, 10x10 mL

Apiccol Jaleton je prehransko dopolnilo na osnovi matičnega mlečka, čistega ekstrakta azijskega ginsenga IL HWA in vitamina C, 100 ml. Apiccol Jaleton je prehransko dopolnilo na osnovi matičnega mlečka, čistega ekstrakta azijskega ginsenga IL HWA in vitamina C, 100 ml.
32449 32449

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Prehransko dopolnilo z vitaminom C je primeren za celo družino. Vsebuje še osnovo matičnega mlečka in ekstrakta ginsenga.

Lastnosti prehranskega dopolnila Apiccol Jaleton 

Matični mleček je zaradi načina pridobivanja in učinkovin, že od nekdaj veljal za dragocenost (ima vsebnost 10-HDA, višjo od 5 %. 10-HDA je ekskluzivna maščobna kislina matičnega mlečka ter parametra svežine in kakovosti). Zaradi postopka pridelave je odpravljeno tveganje za alergije. 

Ginseng je zelo cenjena rastlina. Zaradi svojih pozitivnih učinkovin je velikokrat uporavljena v prehranskih dopolnilih. Korenine ginsenga iz korejskih nasadov, zagotavlja standard kakovosti vse od kalitve. Postopek se imunuje ekstrakcija IL HWA pri nizki temperaturi, nizkem tlaku in v vakuumu. Slednje omogoča nedotaknjenost aktivnih učinkovin v korenini. 

Ginseng vpliva na poživitev celotnega telesa (On Hold Botanicals). Je pomemben dejavnik, ki vpliva na vzdržljivost in energijo telesa (On Hold Botanicals). Ugoden občutek in vpliv na odpornost celotnega organizma (On Hold Botanicals). 

Vitamina C je pomemben dejavnik pri zmanjševanju izčrpanosti saj vpliva na normalno delovanje živčnega in tudi psihološkega delovanja. Zaslužen je za absorbcijo železa in nastanek kolagena. Slednji vpliva na delovanje zob, žil, kosti in hrustanca, dlesni, kože in splošnemu sproščanju energije. 

Sestavine

  • voda
  • fruktoza
  • matični mleček (3,33 %)
  • koncentrirani malinov sok
  • L-askorbinska kislina (0,6 %)
  • ekstrakt azijskega ginsenga IL HWA
  • aroma maline
  • konzervansi: kalijev sorbat, natrijev benzoat in gumi arabikum
Aktivne sestavine PDV (1fiola) Liofilizirani matični mleček 335 mg (enakovredno 1000 mg svežega matičnega mlečka)
Azijski ginseng IL HWA 600 mg
Vitamin C  60 mg (75 % PDV)

*PDV: Priporočen dnevni vnos.

Alergeni

Ne vsebuje alergenov.

Priporočena dnevna količina 

1 fiola na dan, sama ali raztopljena v tekočini.

Priporočeno je najmanj 90-dnevno uživanje in po mesečnem premoru ponovno uživanje.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Estado Puro Estado Puro
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja