Apicol Jaleton - matični mleček, 10 ali 20 fiol

Apicol Jaleton je prehransko dopolnilo na osnovi matičnega mlečka, čistega ekstrakta azijskega ginsenga IL HWA in vitamina C.
32426 32426

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Apicol Jaleton je prehransko dopolnilo na osnovi matičnega mlečka, čistega ekstrakta azijskega ginsenga IL HWA in vitamina C.

Prednosti prehranskega dopolnila so, da uporabljeni matični mleček vsebuje več kot 5 % 10-HDA. 10-HDA je ekskluzivna maščobna kislina matičnega mlečka in parameter, ki razkriva njegovo svežino in kakovost.

Prednosti prehranskega dopolnila Apicol Jaleton - matični mleček

Vsebuje ekstrakt korenine azijskega ginsenga IL HWA v razmerju 5:1, ki je pridobljen pri nizki temperaturi iz zrelih, celih in neolupljenih korenin iz lastne pridelave v 6 let starih korejskih nasadih. Je standardiziran in ima kar največjo koncentracijo in ravnovesje aktivnih sestavin. 

Vitamin C prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, prispeva k delovanju živčnega sistema, k normalnemu psihološkemu delovanju ter sproščanju energije pri presnovi. Ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje žil, kosti, hrustanca, dlesni, kože in zob. Vlogo ima tudi pri presnovi železa ter pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. 

Ginseng pomaga ohranjati kognitivne funkcije in spodbuja zbranost v primerih izčrpanosti in izgube koncentracije, Pripomore k delovanju spomina, krepitvi fizične in psihične energije ter k normalni cirkulaciji krvi, kar je povezano z možgansko sposobnostjo in reaktivnostjo (On hold Botanicals).

Sestavine prehranskega dopolnila

  • voda
  • fruktoza, matični mleček (3,33 %)
  • koncentrirani malinov sok
  • L-askorbinska kislina (0,6 %)
  • ekstrakt azijskega ginsenga IL HWA
  • aroma maline
  • konzervansi: kalijev sorbat, natrijev benzoat in gumi arabikum
Aktivne sestavine PDV (1 fiola)
Liofilizirani matični mleček  335 mg (enakovredno 1000 mg svežega matičnega mlečka)
Azijski ginseng  IL HWA 600 mg
Vitamin C  60 mg (75 % PDV)

*PDV: Priporočen dnevni vnos.

Alergeni

Ne vsebuje alergenov.

Priporočena dnevna količina

1 fiola na dan, sama ali raztopljena v tekočini.

Priporočeno je najmanj 90-dnevno uživanje in po mesečnem premoru ponovno uživanje.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Estado Puro Estado Puro
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja