Apropos Gola Defens pršilo - Forte / navadno, 20 mL

Apropos Gola Defens pršilo je inovativen medicinski pripomoček, ki je primeren za zmanjševanje hripavosti v času prehladov in še posebej takrat, ko se vaš glas zaradi tega celo spremeni.
10707 10707

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Apropos Gola Defens pršilo je na voljo v dveh oblikah razpršil in sicer:

  • Apropos Gola Defens Frote pršilo - namenjeno odraslim osebam
  • Apropos Gola Defens pršilo- namenjeno tudi otrokom

Apropos Gola Defens pršilo je inovativen medicinski pripomoček, ki je primeren za zmanjševanje hripavosti v času  prehladov in še posebej takrat, ko se vaš glas zaradi tega celo spremeni.

Medicinski pripomoček Apropos inovativno pršilo vsebuje inovativen kompleks tako imenovanih mukozno adhezivnih polimerov, ki so namenjeno adheriranju na steno žrela in njeni zaščiti. Sluznica je tako resnočno dobro zaščitena pred delovanjem zunanjih dejavnikov - kot so npr.: bakterije, virusi, saj ranljivi predel žrela ščiti inovativna Aproposa mukoadhezivna pregrada.

Mukoadhezivna vloga samega pršila tako omogoča, da se same sestavine dlje časa zadržujejo na površini sluznice in tam tudi protektivno delujejo.

Sestavine Apropos Gola Defens pršila

Propolis MED je inovativen izvleček propolisa, ki pripomore k regeneraciji predelov gornjih dihal in prebavil. Omogoča aktivno regeneracijo ter zaščito predelov. Patentirani izvleček je pripravljen z večkratno ekstrakcijsko tehniko, ki pripomore k večji koncentriranosti ekstrakta in obogatenosti z polifenolno flavonoidnimi komponentami.

Uporaba Apropos Gola Defens pršila

Apropos Gola Defens pršila uporabljajte redno med samim prehladnim obdobjem.

Odrasle osebe: Za odrasle je primeren izdelek Forte; izdelek do 4 krat razpršite v ustno votlino, odmerek ponavljajte do 4 krat dnenvo po potrebi in v primeru večjih težav s sluznico grla ter žrela.

Navadni Apropos Gola Defens pršilo je primeren predvsem otroški uporabi.

Otroci, starejši od 36 mesecev (3 leta): enkratno odmerek znaša 2 razprška v ustno votlino. To lahko izvedete do 4 krat na dan oziroma po potrebi.

Odrasle osebe: tudi odrasli lahko koristijo ta izdelek in sicer je en odmerek 4 razprške v usta. To lahko izvedete do 4 krat na dan oziroma po potrebi. 

Izdelek dobro pretresite.

Opozorila ob uporabi medicinskega pripomočka

Izdelka Apropos ne uporabljajte če ste občutljivi oz. alergični na eno ali več sestavin v izdelku. 

Hranite nedosegljivo otrokom ter vedno hranite v suhem prostoru, pri sobni temperaturi in ne izpostavljajte virom toplote in sevanja.

Priloge

Sestavine

Sestava:
Voda, vodno-alkoholni izvleček propolisa, alkohol, rastlinski glicerin, vodno-glicerolni izvleček trpotca, eterično olje timijana, aloe vera, zaščitni kompleks AMP (celulozni gumi, ksantan gumi,hialuronska kislina, gumi arabikum, izvleček propolisa), mentol, eterično olje mete, anetol, arome, sladilo: sukraloza.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Aromaterapija

Ocenjuje se, da je že 80 odstotkov prodanih eteričnih olj sintetičnega izvora. Olja, ki jih pridelujejo v laboratoriju, se imenujejo vonjavna olja. Medtem ko eterična olja, ki se jih pridobiva iz rož, vsebujejo do 300 različnih sestavin, pri katerih ima vsaka svoje delovanje, so pri vonjavnih oljih prisotne le nekatere - predvsem tiste, ki so odgovorne za vonj. Te pridelujejo na umeten način, tako da jih samo zmešajo skupaj. Tudi ta olja imajo neko delovanje, ki pa se ga ne da primerjati z delovanjem istoimenskih eteričnih olj.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nutriva proizvodi Nutriva proizvodi
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja