Apropos Influalt naravne šumeče tablete, 10 šumenk

<p>Apropos Influalt naravne &scaron;umeče tablete so &scaron;umenke, pripravljene iz povsem naravnih sestavin z naranvimi izvečki in naravnimi sestavinami.</p>

Apropos Influalt naravne šumeče tablete so šumenke, pripravljene iz povsem naravnih sestavin z naranvimi izvečki in naravnimi sestavinami.

15397 15397

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Apropos Influalt naravne šumeče tablete so šumenke, pripravljene iz povsem naravnih sestavin z naranvimi izvečki in naravnimi sestavinami.

Propolis MED: propolis, uporabljen za dopolnilo Apropos, dobimo z metodo Multi Dynamic Extraction, ekstrakcijo, ki omogoča visoko prisotnost flavonoidov in polifenolov.

Prehransko dopolnilo je dodatek na osnovi vitamina C, vitamina B6 in cinka z izvlečki Propolisa, Boswelie in ingverja. Vitamini C in B6 so koristni za boj proti utrujenosti, ki s cinkom prispevajo k pravilnemu delovanju imunskega sistema.

Poleg tega vitamin C in cink prispevata k zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Kako uporabljati Apropos Influalt naravne šumeče tablete?

Eno tableto raztopite v kozarcu vode (približno 200 ml). Počakajte, da se šumeča tableta v popolnosti raztopi in izpijte, lahko tudi na prazen želodec.

Vzemite 2 tableti čez dan. Po uporabi poskrbite za tesno zapiranje šumečih tablet, s priloženim pokrovčkom.

OPOZORILA
Dodatek ni namenjen kot nadomestek za raznoliko in uravnoteženo prehrano ter zdrav način življenja. Ne jemljite med nosečnostjo. Hranite izven dosega otrok. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Shranjujte pri sobni temperaturi (ne nad 25 ° C); izogibajte se izpostavljanju lokaliziranim toplotnim virom, sončni svetlobi in stiku z vodo. Navedena veljavnost se nanaša na nedotaknjen izdelek, ki je pravilno shranjen. Prisotnost usedlin med solubilizacijo v vodi je posledica snovi, ki se uporabljajo za proizvod, in ne vpliva na kakovost.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nutriva proizvodi Nutriva proizvodi
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov