Apropos Sedituss sirup za odrasle/otroke, 210 g

Apropos Sedituss sirup je na voljo v dveh različicah in sicer za odrasle in za otroke.

13576 13576

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Apropos Sedituss sirup je na voljo v dveh različicah in sicer za odrasle in za otroke in spada pod medicinski pripomoček II. tipa.

Apropos sirup vsebuje regenerativni in zaščitni sistem učinkovin Propolis HXG, ki ustvari mukoadhezivno zaščito oziroma tanko oblogo na površini sluznice dihalnih poti. Sluznica dihalnih poti je tako intenzivno zaščitena, navlažena ter regenerirana - kašelj je posledično pomirjen, olajšano je tudi izločanje prekomerne sluzi v dihalnem sistemu.

Apropos Sedituss sirup lajša splošno počutje, lajša posledice tako suhega kot tudi produktivnega kašlja.

Sirup je poleg vsebnosti propolisa vsebuje še med ter nekatera izbrana eterična olja, katerih vloga je izrazit balzamičen učinek v kombinaciji s prijetnimi vonjavami. Propolis, ki ga izdelek vsebuje je pripravljen z vrhunskim postopkom in sicer z večkratno ekstrakcijo, kjer so vse sestavine precej bolj koncentrirane.

Navodila za uporabo Apropos Sedituss sirupa

Odmerjanje za odrasle osebe:

Odmeriti po eno žlico, to ponovite 2 do 4 krat dnevno. Nadaljujte še sledeče dni kolikor časa je terapija nujna.

Odmerjanje za otroke:

Odmerite po eno žlico medicinskega pripomočka, kar ustreza 10 mL raztopine - to ponovite 2-4 krat dnevno. 

V kolikor otrok ali odrasla oseba razvije morebitno alergijo na katerokoli raztopino takoj prenehajte z uporabo medicinskega pripomočka. 

Izdelek ne vsebuje glutena, zato je primeren za vse obolele za celiakijo. Izdelek hranite na varnem prostoru pred dosegom otrok.

 

Priloge

Sestavine

Sestava - ODRASLI

voda, vodno-glicerolni izvleček propolisa, HXG (ksantan gumi, hidrolizirani glikozaminoglikani, izvleček propolisa), med, rastlinski glicerin, vodno glicerolni izvleček grindelije, vodno-glicerolni izvleček sleza, etilni alkohol, vodno-glicerolni izvleček trpotca, eterično olje rdečega bora, eterično olje timijana, eterično olje evkalipta, eterično olje sladkega komarčka, suhi izvleček aloe vere, stabilizator: ksantan gumi, konzervans: kalijev sorbat, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina.

Sestava - OTROCI

voda, vodno glicerolni izvleček propolisa, HXG (ksantan gumi, hidrolizirani glikozaminoglikani, izvleček propolisa), med, vodno glicerolni izvleček grindelije, hidroglicerinski izvleček sleza,  suh izvleček acerole, vodno-glicerolni izvleček trpotca, vodno-glicerolni izvleček vijolice, aroma, stabilizator: ksantan gumi, konzervans: kalijev sorbat, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, sladilo: sukraloza.  Brez glutena.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Mama: »Če me recimo v trgovini vpraša: Kakšen se ti zdi ta puloveri, bom rekla: Meni ni všeč, toda če je všeč tebi, je v redu, to je pač tvoj okus. In potem se mu ne zdi prav, da mu je pulover všeč, ker se pač meni zdi trapast, in že sva sredi prepira.«
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nutriva proizvodi Nutriva proizvodi
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov