Apropos Vox Defens pastile, 20 pastil

Apropos Vox Defens pastile, je inovativen medicinski pripomoček, ki je primeren za zmanjševanje ghripavosti v času prehladov in še posebej takrat, ko se vaš glas zaradi tega celo spremeni.
10706 10706

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Apropos Vox Defens pastile, je inovativen medicinski pripomoček, ki je primeren za zmanjševanje ghripavosti v času  prehladov in še posebej takrat, ko se vaš glas zaradi tega celo spremeni.

Medicinski pripomoček Apropos vsebuje inovativen kompleks tako imenovanih mukozno adhezivnih polimerov, ki so namenjeno adheriranju na steno žrela in njeni zaščiti. Sluznica je tako resnočno dobro zaščitena pred delovanjem zunanjih dejavnikov - kot so npr.: bakterije, virusi, saj ranljivi predel žrela ščiti inovativna Aproposa mukoadhezivna pregrada.

Mukoadhezivna vloga samih pastil omogoča, da se same sestavine dlje časa zadržujejo na površini sluznice in tam tudi protektivno delujejo.

Sestavine Apropos Vox Defens pastil

Navadni dihnik - pripomore k normalizaiji glasu, saj se pogosto zgodi, da je glas v času  pregladih obolenj signifikantno spremenjen. Pastile zato pripomorejo k normalizaciji glasu, njegovi regeneraciji in vzdrževanju optimalnega stanja žrelne in ustne sluznice. Ekstrat navadnega dihnika obloži predele ustne votline, sluznice žrela, grla, saprnika ter pogosto zmanjša občutenje bolečega grla in žrela.

Propolis ter kamilica - deljeta sinergistično in sicer pomirjata žrelo, propolis s svojimi smolami temeljito obloži in zaščiti sluznico gornjih predelov prebavnega trakta ter tako fizično preprečuje dostop bakterijam in virusom do vitalnih predelov. Na splošno v kombinaciji prispevata k regeneraciji nosne votline, izboljšata splošno pretočnost zraka ter odpirata zamašene dihalne poti.

Propolis MED je inovativen izvleček propolisa, ki pripomore k regeneraciji predelov gornjih dihal in prebavil. Omogoča aktivno regeneracijo ter zaščito predelov. Patentirani izvleček je pripravljen z večkratno ekstrakcijsko tehniko, ki pripomore k večji koncentriranosti ekstrakta in obogatenosti z polifenolno flavonoidnimi komponentami.

Uporaba Apropos Vox Defens pastil

Apropos Vox Defens pastile uporabljajte redno med samim prehladnim obdobjem. Pastilo le počasi raztapljajte v ustih z namenom, da bi pastile delovale dolgo in efektivno. Uporabite 4 do 6 pastil tekom celotnega dneva.

Opozorila ob uporabi medicinskega pripomočka

Izdelka Apropos ne uporabljajte če ste občutljivi oz. alergični na eno ali več sestavin v izdelku. 

Hranite nedosegljivo otrokom ter vedno hranite v suhem prostoru, pri sobni temperaturi in ne izpostavljajte virom toplote in sevanja.

Priloge

Sestavine

sladkor, glukozni sirup, suhi izvleček propolisa, izvleček navadnega dihnika, zaščitni kompleks APM (celulozni gumi, ksantan gumi, hialuronska kislina, gumi arabikum, izvleček propolisa), med, izvleček kamilice, mentol, eterično olje nageljnovih žbic, arome, sredstvo za uravnavanje kislosti: tartarska kislina.  Brez glutena.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Aromaterapija

Tudi sol veže eterična olja: za mrzlo kompreso so primerne kocke ledu z nekaj kapljic olja in ščepec soli v povoju (tega ne polagajte neposredno na kožo).

Kot podlaga za masažno olje lahko uporabite sladko mandljevo, lešnikovo olje, lahko pa tudi olje jojobe ali pšeničnih kalčkov iz lekarne. Osnovnemu olju primešajte 15 do 30 kapljic eteričnega olja na 100 ml, mešanico pa takoj dobro premešajte.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nutriva proizvodi Nutriva proizvodi
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov