Aptamil Pronutra Pre začetno mleko, 800 g

Začetno mleko za dojenčke od rojstva naprej. Z dodanimi prebiotiki (GOS/FOS), LCP (DHA, AA, EPA) in nukleotidi. Ogljikov hidrat je laktoza. Začetno mleko za dojenčke od rojstva naprej. Z dodanimi prebiotiki (GOS/FOS), LCP (DHA, AA, EPA) in nukleotidi. Ogljikov hidrat je laktoza.

Ocene in mnenja

Opis

Začetno mleko za dojenčke, primerno za hranjenje in dohranjevanje od rojstva naprej. Zraven vseh osnovnih sestavin, ki jih vsebujejo vse mlečne formule so dodani še: prebiotični oligosaharidi (GOS/FOS), LCP (DHA, AA, EPA) in nukleotidi. Laktoza predstavlja 96 % ogljikovih hidratov.

Pomebno obvestilo

Materino mleko je najboljša hrana za dojenčka. Če mati ne more dojiti ali ima premalo mleka, naj se o uporabi nadomestne mlečne hrane in načinu hranjenja posvetuje z zdravnikom pediatrom.
Uporaba
Aptamil Premature je začetno mleko za nedonošenčke:
po priporočilu zdravnika,
od pričetka oralnega hranjenja naprej,
po odpustu iz bolnišnice do željene telesne teže.
Ko otrok doseže željeno telesno težo 3,5 kg , bo zdravnik priporočil dojenje ali pa preusmeritev na začetno mleko za dojenčke (Aptamil 1 ali Milumil 1).

Priprava in doziranje

Količino posameznega obroka in dnevno število obrokov predpiše zdravnik glede na težo nedonošenčka. Nedonošenček praviloma potrebuje dnevno 150–170 ml hrane na kilogram telesne teže. Odvisno od starosti otroka in od tega, kako otrok hrano prenaša, se dnevna količina hrane porazdeli na 6 do 12 obrokov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Milupa Milupa
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov