Aqua Maris 4Allergy antialergijsko pršilo za nos, 20 mL

Aqua Maris Ektoin je naravno pršilo za nos z novim načinom delovanja, kateri blaži simptome alergije. Aqua Maris Ektoin je naravno pršilo za nos z novim načinom delovanja, kateri blaži simptome alergije.
518115 23745

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 2
Ocena izdelka:
Petra **** 23. 08. 2020 18:39
Izdelek je super - sama imam redne težave z alergijami, teče iz nosu in zato je uporaba takih in pod... Preberi več
Davor **** 16. 04. 2016 02:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Aqua Maris Ektoin je hipertonična raztopina morske vode z dodanim 2% ektoinom. Aqua Maris Ektoin je naravno pršilo za nos z novim načinom delovanja, kateri blaži simptome alergije in spodbuja proces obnove nosne sluznice!

Ektoin je 100% naravna sestavina, ki se pridobiva iz naravnih mikroorganizmov imenovanih ektremofili. Kot že njihovo ime pove, živijo pod ekstremnimi pogoji kot so izjemno visoke in nizke temperature, pritisk, visoka koncentracija soli ter UV-sevanje. Da bi zaščitili biomolekule v svojih celicah pred stresi iz okolja, ekstremofili proizvajajo ektoin.

Ektoin lahko na enak način zaščiti celice nosne sluznice pred zunanjimi stresnimi faktorji (kot je dehidracija ali delci v zraku) ter pospešuje regeneracijo občutljive nosne sluznice. Ektoin ščiti in stabilizira membrane z oblikovanjem zaščitnega sloja na nosni sluznici, s patentiranim imenom Ectoin-Hydro-Complex, ki preprečuje kontakt alergenov s celicami in tako ublaži hipersenzitivno reakcijo (povzročeno s strani alergena).
Na ta način so alergeni učinkovito zadržani pred nosnim epiteljem in lažje odstranjeni z izpihovanjem skozi nos.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: JGL JGL
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja