Aqua Maris Baby kapljice za nos, 15 mL

<strong>Aqua Maris Baby kapljice za nos je medicinski pripomoček, ki je namenjen negi otroškega noska. </strong> Aqua Maris Baby kapljice za nos je medicinski pripomoček, ki je namenjen negi otroškega noska.

Artikel ni dobavljiv zaradi enega izmed sledečih razlogov:

  • samo trenutna nedobavljivost izdelka (izdelek bo kmalu zopet na voljo)
  • artikel se ne proizvaja več, izdelek bomo v kratkem izbrisali
  • zamuda v dobavi s strani dobavitelja
  • zamuda zaradi morebitnih carinskih postopkov
465836 11220

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Aqua Maris Baby kapljice za nos je medicinski pripomoček, ki je namenjen negi otroškega noska.

Aqua Maris Baby kapljice za nos so sestavljene iz morke vode v izotonični koncentraciji, ki je obogatena s številnimi snovmi, ki varujejo nosno sluznico, solmi, številnimi oligoelementi, ki vsi pripomorejo k regeneraciji nosne sluznice ter pomirjanju le-te. Aqua Maris Baby kapljice za nos so nežne in se jih lahko uporablja od otrokovega rojstva dalje.

Da se otrok pravilno razvija je dihanje skozi nos izrednega pomena. Predvsem je to pomembno pri izgovorjavi in številni zapleti, ki lahko sledijo so vse prej kot pozitivna popotnica. Pravilno dihanje skozi nos je vsekakor izrednega pomena - zato je skrb za otroški nosek izrednega pomena. Z rednim izpiranjem nosu predvsem v času prehladov poskrbite, da iz otroškega nosu in zgornjih dihalnih poti nežno odstranite vse morebitne nečistoče, bakterije, viruse, izločke ipd. Tako boste poskrbieli, da bo nosna sluznica nenabrekla, dihanje pa normalno.

Čista nosna sluznica preprečuje, da bi otrok med spancem oziromap očitkom dihal skozi usta ter si pri tem posledično izsušil sluznico. Zamašen nosek otroka namreč lahko vpliva na zdravje  spodnjih dihal in ušes.

Morska voda izdelka Aqua Maris Baby je obogatena z minerali ter ima ugodno delovanje na nosno sluznico in pomaga njenim naravnim čistilnim mehanizmom.

Uporaba Aqua Maris Baby kapljic

Z Aqua Maris Baby kapljic odstranite varovalni pokrovček, ki omogoča higienično uporabo medicinskega pripomočka.
Otroka nato položite na hrbet, plastenko večkrat sprožite, da se pojavi kapljica ter kapnite po eno kapljico Aqua Maris Baby kapljic v vsako nosno votlino otroškega noska. Postopek se lahko ponovi večkrat dnevno po potrebi.

Za mehčanje in odstranjevanje večjih količin nečistoč in izločkov iz nosne votline, vkapajte  več kapljic za nos pripravka Aqua Maris Baby kapljice za nos v vsako nosnico. Postopek ponavljajte, dokler ne bodo izločki dovolj zmehčani, da jih boste zlahka odstranili iz nosu. Po uporabi očistite zgornji del kapalke s papirnatim robčkom in ponovno namestite zaščitni pokrovček.

Pomembno ob uporabi Aqua Maris Baby kapljic

Aqua Maris Baby kapljice venomer uporabite navpično, saj druače kapljic ni mogoče iztisniti.

Aqua Maris Baby ima nežen učinek, ki podpira fiziološko stanje sluznice in nima sistemskih učinkov. Zato je primerna za vsakodnevno uporabo od rojstva naprej.

Iz higienskih razlogov je potrebno, da izdelek uporablja le ena oseba in ga ne deli z drugimi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Zakaj je pomebno, da je nos zdrav?

Izpiranje in umivanje nosne votline je prastara metoda iz ajurvedske tradicionalne medicine. V zahodni medicini so jo pričeli uporabljati v 19. stoletju, nato pa je pričela postopno in vztrajno pridobivati...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Vaje

Delovni terapevti so strokovnjaki za telesno dejavnost in njeno obvladovanje. Analizirajo dejavnosti, ki jih njihovi bolniki vsak dan opravljajo. Izvajanje le-teh usklajujejo z bolezensko povezanimi spremenjenimi funkcijami in urijo potek dejavnosti - glede na potrebe podpirajo izvajanje različnih dejavnosti s funkcijskim treningom, prilagajanjem na okolico ter z opornicami in pripomočki.

Delovna terapija je pomemben del celostnega medicinskega zdravljenja. Na zdravnikovo napotnico se zdravijo ljudje vseh starosti, v okviru preventive pa delovni terapevti izvajajo tudi ergonomska svetovanja, kjer analizirajo delovna mesta, potek dela in delovnim organizacijam predlagajo izboljšave.

Delovni terapevti delajo v vseh medicinskih in zdravstvenih ustanovah; tako v bolnišnicah kot kaznilnicah (zaporih).
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: JGL JGL
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja