Aquareva vlažilna micelarna voda, 250 mL

Aquareva vlažilna micelarna voda je nov izdelek laboratorijev Noreva, in je primeren za regeneracijo in intenzivno vlaženje kože obraza in telesa. Aquareva vlažilna micelarna voda je nov izdelek laboratorijev Noreva, in je primeren za regeneracijo in intenzivno vlaženje kože obraza in telesa.
16168 16168

Ocene in mnenja

Opis

Aquareva vlažilna micelarna voda je nov izdelek laboratorijev Noreva, in je primeren za regeneracijo in intenzivno vlaženje kože obraza in telesa.

Inovativna micerlarna vodica je primerna za čiščenje kožne površine, predvsem za vlaženje, odstranjevanje ličil, polt je po ćiščenju površine kože prijetno osvežena, navlažena in na občutek kakor prenovljena. 

Prednosti micelarne vodice Aquareva

  • izdelek je oftalmološko preizkušen
  • izdelek je dermatološko preizkušen
  • izdelek je varen, vnov v očesno sluznico ne bo pekoč
  • kože ne iritira pač pa deluje pomirjajoče

Uporaba kozmetične vodice Aquareva

Čistilno micelarno vdice uporabite tudi do večkrat na dan. Uporabite jo v skladu s svojo čistilno rutino in sicer zjutraj in v večernih urah, pred počitkom. 

Izdelek ni primeren za otroke, ki so mlajši od 3 leta starosti. 

Način uporabe vodice: vodico uporabljajte v kombinaciji z kozmetično vatko. 

Formula INCI:

Aqua (voda), poloxamer 184, propanediol, polisorbat-20, hidrogenirano ricinusovo olje Peg-60, parfum (dišava), Glycererth-26, benzil alkohol, klorfenesin, dinatrijev Edta, salicilna kislina, natrijev hidroksid, glicerin, sorbic Kislina, citronska kislina, alkohol, lecitin.

 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Včasih je težava le mrzlično življenje. Ali jeste tako hitro, da se ne morete spomniti, kaj ste pravkar pojedli, kaj ste nezavedno grizljali, ko ste gledali TV, ali pa se večkrat znajdete, da hlastate po obrokih hitre prehrane v avtu med vožnjo? Vsi kdaj jemo v naglici, če pa nam to postane navada in jemo brez užitka, zamudimo globino življenjskih radosti in za zdravje pomembnih užitkov ob mizi.

V kulturah, katerih pripadniki živijo dolgo, zdravo življenje, so obroki dogodki. »Okinavci
iščejo v hrani in obrokih pomen,« pravi dr. Willcox. Namesto da bi postavili na mizo škatlo kolačev, kupljenih v trgovini, ko pridejo gostje, spoštljivo postrežejo čaj. Zbiranje okoli mize je v enaki meri čas za druženje kot čas za uživanje hrane. Več je pogovorov, več časa med grižljaji riža, ribe ali zelenjave. Ko je takšnega obroka konec, vstanete od mize s polnim želodcem in polnim srcem.

Če jemo počasi - in uživamo v barvi, zgradbi, temperaturi in okusu hrane pred nami spodbudimo prebavo, preprečimo prenajedanje in se sprostimo. Če obrok ali prigrizek delimo s prijatelji, je to priložnost za zmanjševanje stresa in za utrjevanje medsebojnih vezi. Zdaj pa ugodje prenesite še korak ali dva naprej. Brez naglice nakupujte sveže sestavine in uživajte v čutnih izkustvih umivanja, sekljanja in kuhanja hrane, da ustvarite čudovito doživetje zase in za druge.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Noreva Laboratories Noreva Laboratories
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja