Argiletz bela naravna glina, 200 g

Argiletz glina je 100% naravna, ne-ionizirana glina brez konzervansov in bogata z minerali. Bela glina je popolnoma nevtralna in tako primerna za vse tipe kože, tudi za najbolj občutljivo. Argiletz glina je 100% naravna, ne-ionizirana glina brez konzervansov in bogata z minerali. Bela glina je popolnoma nevtralna in tako primerna za vse tipe kože, tudi za najbolj občutljivo.
913545 16515

Ocene in mnenja

Opis

Argiletz glina je 100% naravna, ne-ionizirana glina brez konzervansov in bogata z minerali:

Vsebuje:

- glina je odličen razstrupljevalec telesa. S svojo alkalno sestavo nevtralizira zakisanost telesa, hkrati pa kožo čisti in jo nahrani, da postane mehka, gladka in sijoča.

Uporaba:

Nanesite masko na obraz vrat in dekolte v debeli plasti ter pustite delovati 10 minut. Izperite, nego izvajate 2x tedensko.

Argiletz izdelki nosijo certifikat ISO 9001.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Glina za uživanje v času nosečnosti

Vprašanje:Lepo pozdravljeni! Jeseni sem imela eno kuro z glino za uživanje od patra Ašiča. Sedaj pa bi kuro rada ponovila. Sem pa v 4. mesecu nosečnosti. Zanima me če je to v nosečnosti sploh varno piti,...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Stresna inkontinenca

Pri tej obliki inkontinence nehoteno uhaja urin, kadar se smejete, tečete, kihate, kašljate ali se kako drugače naprezate.

To je zdaleč najpogostejša oblika pri ženskah, ker je povezana s porodom. Če postanejo mišice medeničnega dna (ki držijo skupaj vse v vaših rodilih) med nosečnostjo ali porodom šibke, raztegnjene ali kako drugače poškodovane, se pogosto pojavi stresna inkontinenca. Toda tudi moški niso izvzeti.

 Stresna inkontinenca je pogosto njihov križ, ki ga morajo nositi po operaciji prastate.

Prelivna inkontinenca To je druga najpogostejša oblika pri moških. Pojavi se, če kaj zapira sečnico, cev, ki vodi iz mehurja ven iz telesa. Pri moških pretok najpogosteje ovira povečana prostata, kar se medicinsko imenuje benigna prostatična hiperplazija (BPH). Pri BPH prostata preščipne sečnico, kot ščipaika za perilo preščipne vrtno cev za zalivanje.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Argiletz Argiletz
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja