Argiletz rdeča glina, 100 mL

Argiletz glina je 100% naravna, ne-ionizirana glina brez konzervansov in bogata z minerali. Rdeča maska z glino je namenjena suhi koži. Argiletz glina je 100% naravna, ne-ionizirana glina brez konzervansov in bogata z minerali. Rdeča maska z glino je namenjena suhi koži.
16506 16506

Ocene in mnenja

Opis

Argiletz glina je 100% naravna, ne-ionizirana glina brez konzervansov in bogata z minerali:

Vsebuje:

- glina je odličen razstrupljevalec telesa. S svojo alkalno sestavo nevtralizira zakisanost telesa, hkrati pa kožo čisti in jo nahrani, da postane mehka, gladka in sijoča.

Uporaba:

Nanesite masko na obraz vrat in dekolte v debeli plasti ter pustite delovati 10 minut. Izperite, nego izvajate 2x tedensko.

Argiletz izdelki nosijo certifikat ISO 9001.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Glina za uživanje v času nosečnosti

Vprašanje:Lepo pozdravljeni! Jeseni sem imela eno kuro z glino za uživanje od patra Ašiča. Sedaj pa bi kuro rada ponovila. Sem pa v 4. mesecu nosečnosti. Zanima me če je to v nosečnosti sploh varno piti,...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Pojdite po kosilu na sprehod, potem pa na verandi preberite časopis

Telesna vadba zmanjšuje stres, in če ste dejavni na prostem, lahko to pomaga ohranjati uravnane cirkadiane ritme vašega telesa. Da obdržite svoje telo v ravnotežju, potrebujete približno dve uri sončne svetlobe na dan. Če ne morete ven, razmislite o posebni napravi, ki seva svetlobo podobne jakosti in valovne dolžine kot naravna sončna svetloba.

Ali pa izvajajte taj či na trati

Na Kitajskem ljudje vstajajo ob zori, da v krajevnih parkih izvajajo te starodavne nežne gibe, podobne plesu. Korist za spanje: študija 118 žensk in moških, starih med 60 in 92 let, ki so jo opravili v oregonskem raziskovalnem inštitutu, je pokazala, da je taj či za izboljšanje spanja boljši od telovadbe nizke ravni. Osebe, ki so šest mesecev trikrat na teden izvajale taj či, so zaspale 18 minut hitreje in spale 48 minut dlje vsako noč kot tiste, ki so izvajale drugačne oblike telovadbe.

Čas za skrbi je podnevi, v kuhinji! Ne šalimo se. Če ste navajeni, da o stvareh, ki vam povzročajo skrbi, razmišljate zvečer v postelji, morate svoje možgane preusmeriti tako, da o tem razmišljate podnevi.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Argiletz Argiletz
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja