x
Vse kategorije
Argiletz roza glina, 100 mL
Argiletz roza glina, 100 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Argiletz roza glina, 100 mL

Proizvajalec: Argiletz

Argiletz glina je 100% naravna, ne-ionizirana glina brez konzervansov in bogata z minerali. Roza maska z glino je namenjena občutljivi koži.

Cena: 7,62 €
Vprašaj nas

Ocene in mnenja

Opis

Argiletz glina je 100% naravna, ne-ionizirana glina brez konzervansov in bogata z minerali:

Vsebuje:

- glina je odličen razstrupljevalec telesa. S svojo alkalno sestavo nevtralizira zakisanost telesa, hkrati pa kožo čisti in jo nahrani, da postane mehka, gladka in sijoča.

Uporaba:

Nanesite masko na obraz vrat in dekolte v debeli plasti ter pustite delovati 10 minut. Izperite, nego izvajate 2x tedensko.

Argiletz izdelki nosijo certifikat ISO 9001.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Povprašajte svojega partnerja

Vprašajte ga, ali med spanjem nehate dihati ali trzate z nogami oziroma zvijate telo. Milijoni ljudi imajo obstruktivno spaIno apnejo, ki povzroča kratke prekinitve dihanja vso noč in sčasoma lahko zviša tveganje za nastanek visokega krvnega tlaka in bolezni srca.

Če v spanju trzate z nogami ali opletate z rokami, je to lahko tudi znamenje sindroma nemirnih nog ali druge motnje gibanja. »Če obstajajo očitni dokazi zdravstvene težave, prosite svojega zdravnika za napotnico za kliniko spanja,« svetuje dr. VitieIIo. »Strokovna presoja in zdravljenje vam lahko močno izboljšata ne le spanje, temveč tudi zdravje.«

Vrzite mačko in psa iz svoje oaze

Študija iz leta 2002 je ugotovila, da vsak peti lastnik hišnih živali spi s svojim ljubljenčkom - oziroma točneje ne spi, ker so živali na postelji ali v isti sobi. Za to so lahko krivi živalski prhljaj ali nežni dotiki tačk vašega ljubljenčka. Toda študija je ugotovila še nekaj: 21 odstotkov psov in 7 odstotkov mačk je smrčalo!

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.