Argiletz rumena naravna glina, 200 g

Argiletz glina je 100% naravna, ne-ionizirana glina brez konzervansov in bogata z minerali. Rumena glina Argiletz s svojo mineralno sestavo ustreza sestavi zelene gline ter ponuja vrhunski piling učinek za čiščenje vseh tipov kože. Argiletz glina je 100% naravna, ne-ionizirana glina brez konzervansov in bogata z minerali. Rumena glina Argiletz s svojo mineralno sestavo ustreza sestavi zelene gline ter ponuja vrhunski piling učinek za čiščenje vseh tipov kože.
499323 16512

Ocene in mnenja

Opis

Argiletz glina je 100% naravna, ne-ionizirana glina brez konzervansov in bogata z minerali:

Vsebuje:

- glina je odličen razstrupljevalec telesa. S svojo alkalno sestavo nevtralizira zakisanost telesa, hkrati pa kožo čisti in jo nahrani, da postane mehka, gladka in sijoča.

Uporaba:

Nanesite masko na obraz vrat in dekolte v debeli plasti ter pustite delovati 10 minut. Izperite, nego izvajate 2x tedensko.

Argiletz izdelki nosijo certifikat ISO 9001.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Potem povežite progresivno relaksacijo z glasbo

Ko je 60 žensk in moških z motnjami spanja poslušalo umirjeno počasno glasbo, medtem ko so izvajali vaje za sprostitev, sta
se jim upočasnila srčni utrip in dihanje - in spali so bolje in dlje. »Glasba je prijetna in varna,« pravi raziskovalka Marion Good, profesorica na Univerzi Case Western Reserve v Ohiu. »Uporaba je preprosta in ne povzroča stranskih učinkov.«

Namočite se v vroči kopeli

Če se potopite v toplo vodo uro ali dve, preden greste spat, vam to razširi krvne žile, tako da lahko telo sprošča toploto, kar je del naravnega ohlajanja pred spanjem.

Vzemite dodatek s 500 mg kalcija in 300 mg magnezija

Magnezij je naravno pomirjevalo - že če vam ga samo malo primanjkuje, lahko ležite v postelji s široko odprtimi očmi - kalcij pa pomaga uravnavati mišične gibe. Če dobite obilo obeh mineralov, lahko zmanjšate tveganje za nočne krče v nogah. Dodatek vzemite, tik preden greste v posteljo.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Argiletz Argiletz
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja