x
Vse kategorije
Argiletz zelena glina, 1500 g
Argiletz zelena glina, 1500 g
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Argiletz zelena glina, 1500 g

Proizvajalec: Argiletz

Argiletz glina je 100% naravna, ne-ionizirana glina brez konzervansov in bogata z minerali. Zelena glina Argiletz je naravno bogata z minerali, odlično deluje na vse tipe kože, še posebej na mastno in ob redni uporabi izboljšuje stanje kože.

Cena: 23,32 €
Vprašaj nas

Ocene in mnenja

Opis

Argiletz glina je 100% naravna, ne-ionizirana glina brez konzervansov in bogata z minerali:

Vsebuje:

- glina je odličen razstrupljevalec telesa. S svojo alkalno sestavo nevtralizira zakisanost telesa, hkrati pa kožo čisti in jo nahrani, da postane mehka, gladka in sijoča.

Uporaba:

Nanesite masko na obraz vrat in dekolte v debeli plasti ter pustite delovati 10 minut. Izperite, nego izvajate 2x tedensko.

Argiletz izdelki nosijo certifikat ISO 9001.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Če mislite, da potrebujete tablete za spanje, je to znamenje, da morate glede težav s spanjem obiskati svojega zdravnika. Vendar ne bodite presenečeni, če vam ne bo predpisal tablet, temveč kognitivno vedenjsko terapijo. To je pristop reševanja težav, ki daje prednost razumu pred telesom in pri starejših dokazano deluje bolje kot tablete za spanje na recept.

Namesto večernega koktajla imejte kozarec vina ob zgodnji večerji

Uživanje alkohola pred spanjem vam lahko pomaga, da zaspite.

Toda ko učinki alkohola popustijo, boste verjetneje spali plitveje in se hitreje prebujali. Če radi pijete, si privoščite kozarec ob večerji nekaj ur, pred spanjem.

Pijte več vode čez dan in manj zvečer

Če imate sladkorno bolezen, povečano prostato, inkontinenco ali pogost t. i. »sindrom majhnega mehurja« (mehur se s starostjo skrči), morate morda pogosto vstati, da urinirate, potem pa težko spet zaspite. Zato poskusite piti več vode čez dan, da se ne boste počutili žejne kakšno uro pred spanjem. Tako lahko zagotovite manj motečih prekinitev spanja, ne da bi tvegali dehidracijo.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.