x
Vse kategorije
Argiletz zelena glina, 400 g
Argiletz zelena glina, 400 g
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Argiletz zelena glina, 400 g

Proizvajalec: Argiletz

Argiletz glina je 100% naravna, ne-ionizirana glina brez konzervansov in bogata z minerali. Zelena glina Argiletz je naravno bogata z minerali, odlično deluje na vse tipe kože, še posebej na mastno in ob redni uporabi izboljšuje stanje kože.

Cena: 15,86 €
Vprašaj nas

Ocene in mnenja

Opis

Argiletz glina je 100% naravna, ne-ionizirana glina brez konzervansov in bogata z minerali:

* Glina je živa snov in ima veliko energijsko moč. Deluje regenerativno, terapevtsko in absorbcijsko in vzpodbuja obnavljanje.

Vsebuje:

- glina je odličen razstrupljevalec telesa. S svojo alkalno sestavo nevtralizira zakisanost telesa, hkrati pa kožo čisti in jo nahrani, da postane mehka, gladka in sijoča.

Uporaba:

Nanesite masko na obraz vrat in dekolte v debeli plasti ter pustite delovati 10 minut. Izperite, nego izvajate 2x tedensko.

Argiletz izdelki nosijo certifikat ISO 9001.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Če pa vam vaš zdravnik priporoči zdravila, naj bo to najnižji še učinkoviti odmerek. Jemljite ga dvakrat do štirikrat na teden in ne dlje kot štiri tedne. Ko je čas, da nehate jemati zdravilo, si s svojim zdravnikom prizadevajte, da postopno znižate odmerek, da ne bi ponovno sprožili nespečnosti. Končno vprašajte zdravnika, ali bodo tablete, ki vam jih priporoča, povzročile, da boste naslednji dan dremotni. Mnoge namreč imajo ta stranski učinek.

Še bolj negativna je zgodba z uspavalnimi sredstvi iz proste prodaje. Večina jih vsebuje aktivno sestavino difenhidramin, antihistaminik, ki povzroča dremotnost.

Pa ne le to, da ste zaradi njega dremotni zlasti zjutraj, lahko tudi oteži uriniranje ter celo povzroči zmedenost ali delirij, zlasti
pri ljudeh nad 65. letom. »Starejši ljudje teh zdravil sploh ne bi smeli jemati. Stranski učinki so lahko zelo zaskrbljujoči,« pravi dr. Sonia Ancoli-Israel, direktorica Klinike za motnje spanja pri Službi za zdravstveno varstvo veteranov v San Diegu.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Regaine dermalna raztopina, 60 mL

48,03 €

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.