Arkofluides Detox BIO razstrupljanje - ampule, 20x10 mL

Arkofluides Detox BIO razstrupljanje - ampule je inovativno prehransko dopolnilo, ki je obogateno z bezgom, črno redkvijo, regratom in limono - izdelek je na voljo v obliki ampul. Arkofluides Detox BIO razstrupljanje - ampule je inovativno prehransko dopolnilo, ki je obogateno z bezgom, črno redkvijo, regratom in limono - izdelek je na voljo v obliki ampul.
804673 17510

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Arkofluides Detox BIO razstrupljanje - ampule je inovativno prehransko dopolnilo, ki je obogateno z bezgom,  črno redkvijo, regratom in limono - izdelek je na voljo v obliki ampul.

Izdelek je primeren predvsem za regeneracijo in odstranjevanje strupov, kar poteka predvsem na račun ekstrakta regrata (On Hold Botanicals). 

Zahvaljujoč edinstvenemu strokovnemu znanju vam Arkofluides ponuja formulo 100% rastlinskega izvora, ki povezuje številne ekstrakte učinkovitih rastlin, ki jih strokovnjaki fitoterapije strogo preverjajo in jih tudi priporočajo.

Prednosti tekočega ekstrakta

  • brez sladil,
  • brez konzervansov in
  • brez alkohola
  • učinkovito delovanje

Regrat (Taraxacum officinale) - regrat se v Evropi že dolgo uporablja kot drenažno in razstrupljevalno sredstvo. Olajša izločanje vode in čiščenje organizma (On Hold Botanicals). Še posebej priporočljivo je izdelek jemati v času, ko imate možnost za sprostitev. 

Črni bezeg (Sambucus nigra) - po rodu iz srednje Evrope je sadež še posebej razširjen v Švici in na vseh območjih Evrope, ki imajo ugodno podnebje. Njegove jagode se v zeliščni medicini uporabljajo zaradi njihovih številnih lastnosti, ki pozitivno vplivajo na organizem. 

Črna redkev (Raphanus sativus var. Niger) - črna redkev je gosta, užitna korenina z značilnim okusom, ki smo ji dodali limonin sok (citrus limon) za osvežujoč okus.

Formulacija je oblikovana in razvita v Franciji in vam ponuja najboljše, kar obstaja v naravi. Izdelek je certificiran s certifikatom ECOCERT, neodvisni nadzorni organ pa zagotavlja visoko kakovost izdelka. 

Sestavine prehranskega dopolnila Arkofluides Detox BIO

Sestavina prehranskega dopolnila  1 ampula vsebuje
 Ekstrakt korena regrata  8,9 g 
 Koncentriran sok ploda črnega bezga  460 mg 
 Sok korena črne redkve  310 mg
 Koncentriran sok plodu limone  30 mg 

Regrat ima v prehranskem dodatku številne regenerativne, predvsem pa sinergistične učinke. Njegovo delovanje je na račun sinergističnih učinkovin še toliko močnejše. 

Uporaba prehranskega dopolnila

Odmerite po 1 ampulo prehranskega dodatka na dan, po potrebi kuro ponovite večkrat letno. 

Dopolnilo je primerno predvsem za odrasle in mladostnike, starejše od 12 let. 

Opozorila ob jemanju ampul

  • Ni priporočljivo za nosečnice ali doječe ženske.
  • ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka.
  • Prehransko dopolnilo ne sme nadomestiti raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja.
  • Hraniti izven dosega majhnih otrok.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: ArkoPharma ArkoPharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov