Arkoroyal Junior Sirop Fortifiant sirup, 140 mL

Arkoroyal Junior Sirop Fortifiant sirup je inovativna formula sestavin, ki združuje inovativne regenerativne sestavine - med drugim tudi matični mleček, organski propolis, organski med in organski vitamin C. Arkoroyal Junior Sirop Fortifiant sirup je inovativna formula sestavin, ki združuje inovativne regenerativne sestavine - med drugim tudi matični mleček, organski propolis, organski med in organski vitamin C.
8821 8821

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Arkoroyal Junior Sirop Fortifiant sirup je inovativna formula sestavin, ki združuje inovativne regenerativne sestavine - med drugim tudi matični mleček, organski propolis, organski med in organski vitamin C.

Prednosti prehranskega dopolnila Arkoroyal Junior Sirop Fortifiant

  • ne vsebuje alergenov
  • ne vsebuje umetnih barvil
  • ne vsebuje sladilnih sredstev
  • C vitamin je povsem naraven

Izdelek je primeren predvsem za otroke, ki so starejši od 3. leta starosti. Ti otroci bodo sirup s prijetnim okusom naranvost oboževali, okus sirupa je prijeten in sicer po navadni jagodi. 

Acerola (Malpighia glabra) je ekstrakt, ki je prav tako prisoten v tem prehranskem dopolnilu. poznano je, da le-ta vsebuje visoko količino C vitamina, kar je za mlad organizem še kako pomembno. 

Acerola spada med ene najbogatejših virov c vitamina, ki ga poznamo. Vitamin C pomaga zmanjšati utrujenost in pomaga pri delovanju imunskega sistema. 

Uporaba prehranskega dopolnila Arkoroyal Junior Sirop Fortifiant sirup

Sirup je dovoljeno dajati šele po 3. letu starosti. Odmerite po 2 čajni žlički na dan ali drugače - odmerite po 10 mL sirupa tekom celotnega dne. 

Sirup pred uporabo dobro pretresite, da se sestavine med seboj dobro premešajo. 

Jemanje lahko ponovite večkrat na leto.

Vsebnost sestavin prehranskega dodatka

Sestavine: vsebnost v 10 mL/PDV*
Izvleček propolisa 33 mg
Med 650 mg
Matični mleček 250 mg
Sok jagod acerole v prahu 200 mg
-od tega vitamin C 12 mg/ 15%

* Priporočen dnevni vnos.
(1) Sestavine iz ekološkega kmetijstva, proizvedene v skladu s pravili organske predelave. Pridelano v EU/izven EU.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Nezmožnost zanositve

In-vitro fertilizacija
Kaj je treba premisliti?

Spočetje je normalni proces, pri katerem se izvaja močna selekcija: le spermiji z določenimi osnovnimi lastnostmi (dovolj gibljivi in vzdržljivi) prispejo do jajčne celice. Pri umetni oploditvi pa se lahko zgodi nasprotno in pride skupaj, kar se v naravnem poteku dogodkov morda nikoli ne bi uspelo združiti. Še posebej velja to za ICSI.

Bolnišnice, ki ponujajo tovrstno oploditev, pogosto ne omenjajo raziskav, ki so pokazale, da je število otrok z obolenji ali deformacijami pri umetni oploditvi v primerjavi z normalno nastalo nosečnostjo povišano. Številke so v celostnem pogledu sicer majhne, vendar pa bi moral vsak par poleg vsega v svoja razmišljanja vključiti tudi ta podatek.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: ArkoPharma ArkoPharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov