AromaStick RELAX inhalator za sprostitev, 0.8 mL

AromaStick RELAX inhalator za sprostitev je inovativen 100 % organski stick inhalator, namenjen prijetnemu inhaliranju; ob enem pripomore k sprostitvi vašega organizma v vsakem trenutku oziroma kadar je to potrebno. AromaStick RELAX inhalator za sprostitev je inovativen 100 % organski stick inhalator, namenjen prijetnemu inhaliranju; ob enem pripomore k sprostitvi vašega organizma v vsakem trenutku oziroma kadar je to potrebno.
931071 14740

Ocene in mnenja

Opis

AromaStick RELAX inhalator za sprostitev je inovativen 100 % organski stick inhalator, namenjen prijetnemu inhaliranju; ob enem pripomore k sprostitvi vašega organizma v vsakem trenutku oziroma kadar je to potrebno.

Inhalator - kdaj ga uporabiti?

  • ko je nujno, da je vaša zbranost kar se da najvišja
  • ko je pomembno, da ste pozorni
  • ko je pomembno, da vas druge interference ne vrženo iz tira
  • ko se želite sprostiti, a ob enem ostati zbrani
  • ko se spopadate z vsakodnevnim stresom in se tudi v času namenjenem sprostitvi težje sprostite
  • ko želite doseči notranji mir in nirvano

Sestavine AromaStick RELAX inhalatorja

sivkino olje  - prijeten vonj, deluje pomirjevalno, deluje prijetno na vs čute vašega organizma

mandarinino olje- prijeten vonj, deluje pomirjevalno, razneži vse čute vašega organizma s prijetnim in nevsiljivim vonjem

vetiver eterično olje - ekološko pridelano olje, deluje regenerativno, s prijetnim in nevsiljivim vonjem pomiri vaše čute

RELAX ali sprostitev je izrednega pomena pri dandanašnjem modernem tempu življenja.

AromaStick RELAX inhalator sestavljajo sinergistično delujoča olja, ki med sabo potencirajo delovanje, ob enem pa zagotovijo, da z inhalatorjem dosežete notranji mir in prijetne, pomirajoče predvsem pa poztivne misli.

Uporaba AromaStick RELAX inhalatorja

Pred uporabo pokrovček inhalatorja odprite in odprt inhalator postavite pod nosno votlino. Drugo nosnico s prstom zaprite in močno vdihnite skozi odprto nosnico.

Enako naj se ponovi tudi pri drugi nosnici. Inhalacijo lahko ponovite večkrat dnevno, po potrebi, kolikor je to potrebno.

Opozorila ob uporabi AromaStick RELAX inhalatorja

Inhalatorjev AromaStick naj ne uporabljajo otroci mlajši od 6 let starosti. Izdelek naj se shranjuje pri temperaturah do 25 stopinj celzija.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Humor omenjam kot pomembno protistresno sredstvo, saj povezuje možganske hemisfere in omogoča celostno sprejemanje učnega gradiva. Ko učitelj med svoje razlage vpleta različne hudomušnosti, poveča sproščenost in s tem omogoči boljše sprejemanje učnega gradiva. (Pri utrujenih gospodinjah, ki tvorijo večino učiteljskega osebja, je humor skoraj neznan). 
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Aromastick Aromastick
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov