Aromatica Človeška ribica keramični magnet, 1 magnet
Aromatica Človeška ribica keramični magnet, 1 magnet
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Aromatica Človeška ribica keramični magnet, 1 magnet

Proizvajalec: Aromatica
Aromatica Človeška ribica keramični magnet je prikupen dodatek k vašemu bivanju in se uporablja kot okras ali s sočasno uporabo eteričnih olj za izboljšanje vašega razpoloženja.
Cena: 4,50 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkadišava, dekorativa, darilo

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Aromatica človeška ribica keramični magnet je prikupen dodatek k vašemu bivanju in se uporablja kot okras ali s sočasno uporabo eteričnih olj za izboljšanje vašega razpoloženja.

Prednosti izdelka Aromatica Človeška ribica keramični magnet

  • deluje kot okras
  • sočasna uporaba z eteričnimi olji
  • odlična ideja za darilce

Delovanje izdelka Aromatica Človeška ribica keramični magnet

Aromatica človeška ribica keramični magnet je prikupen izdelek iz naravnega materiala gline, ki deluje kot magnet za olepšavanje vašega bivalnega prostora in kot prelep spominek na Slovenijo, zaradi svoje oblike slavne človeške ribice, ki živi v naši mogočni Postojnski jami.

Izdelek Aromatica človeška ribica keramični magnet je izdelan iz naravnega materiala opečnato obarvane gline in deluje tako, da vase posrka vaša najljubša eterična olja in jih počasi izhlapeva v okolico. Posledično je vaš bivalni prostor ovit v nežne in blage vonjave, ki vas sproščajo in izboljšujejo vaše počutje.

Izdelek Aromatica človeška ribica keramični magnet je odlična ideja za darilo ali pa za lastno uporabo.

Uporaba izdelka Aromatica Človeška ribica keramični magnet

Aromatica človeška ribica keramični magnet namestite na poljuben prostor, ki zadržuje magnet.

Keramični magnetek v obliki človeške ribice lahko uporabljate tudi z namenom aromaterapije. Zaradi svoje majhne velikosti je namenjen uporabi v majhnih prostorih, kot so kopalnica, WC ali avto.

Aromatica človeška ribica keramični magnet si lahko postavite tudi na nočno omarico, zraven postelje in si nanj nakapljate svoje najljubše eterično olje, ki vas povleče v globok sen.

Eterična olja že tisočletja veljajo za zelo učinkovita za privabljanje prijetnih vonjav v vaše okolje, izboljšanje razpoloženja ter odpravljanje neprijetnih vonjav. Par kapljic poljubnega eteričnega olja pokapljajte na Aromatica človeška ribica keramični magnet, naravni material gline ga bo posrkal vase ter ga počasi izhlapeval v okolico. Tako se bodo ustvarile blage vonjave.

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkadišava, dekorativa, darilo

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.